Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

UPS - kurier

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Pierwszy raz korzystam z usług tej firmy, wcześniej albo GLS albo siódemka. I w mojej głowie rodzi się pytanie:

Do której godziny ta firma dostarcza paczki?

W moim statusie paczki jest napisane:

Planowane doręczenie:

Poniedziałek, 13.06.2011, Przed końcem dnia

Zastanawiam się czy paczka przyjdzie wieczorem czy jest to od tak napisane.

Z góry dzięki za odpowiedź.

1306263410-U198706.png

Tą sygnaturkę wykonała Agata.

Opublikowano

Większość kurierów jeździ do godziny 18, po tej godzinie kurier może przyjechać jak jest blisko już z własnej inicjatywy, aby nie jechać drugi raz tej samej trasy.

Opublikowano

Jeszcze jedno pytanie odnośnie firmy UPS. Z innych firm które podałem kurier zawsze do mnie dzwonił. Jednak teraz tak trochę się zagłębiłem w ich funkcjonowanie i wyczytałem że ich kurierzy nie dzwonią, ba firma im podobnież nawet numerów nie podaje. Czy jest to prawda?

1306263410-U198706.png

Opublikowano

Też miałem przed końcem dnia, a kurier przyjechał przed 13 =) Nr telefonu do kuriera mi przysłali sms'em przez co kontakt był.

Z tą firmą problemów nie ma :D

238626.jpg]
Opublikowano

Też miałem przed końcem dnia, a kurier przyjechał przed 13 =) Nr telefonu do kuriera mi przysłali sms'em przez co kontakt był.

Z tą firmą problemów nie ma :D

Tego SMS'a przysłali ci w dzień odbioru przesyłki?

1306263410-U198706.png

Opublikowano

Tak napisali, że jest dla mnie przesyłka i kiedy dokładnie nastąpi przesyłka w tym wypadku w internecie napisali, że pod koniec dnia a w smsie 12-15. Dodatkowo w smsie mi podali nr do kuriera i już sam ustalałem godzinę która najbardziej mi pasuje :D

238626.jpg]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...