Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z ściągnięciem LoL`a ;/

SopherPRO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No to mam taki problem, że ściągnąłem sobie instalke League of Legends i pojawia mi się taki błąd:

beztytuutrr.png

Wyłączyłem antyvira i zaporę systemową, potem dodałem jako wyjątek instalke, ale nadal nic nie pomaga...

Wiecie co z tym zrobić?

ExModerator Terraria | ExModerator Minecraft | MPC Media Team | ExMentor | Gold Member

Opublikowano

Wyłącz firewalla ponieważ blokuje Ci on PMB - czyli Pando Media Booster, który jest akceleratorem pobierania i bez niego nie zaktualizujesz gry.

Dodaj jako wyjątek PMB a nie instalkę.

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Dalej nie działa...

Mam tak ustawione:

73234192.png

78177750.png

Jakieś inne pomysły?

ExModerator Terraria | ExModerator Minecraft | MPC Media Team | ExMentor | Gold Member

Opublikowano

Odinstaluj PMB. Powinno się jeszcze raz ściągnąć i być ok, a przynajmniej tak jest w WR, który też korzysta z tego akceleratora.

Panel Sterowania >> Pando Media Booster

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Zrobiłem tak jak napisałeś i dalej to samo ;/

Wiecie co z tym zrobić?

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

Wiem że temat stary ale może moja pomoc się komuś przyda.Miałem ten sam błąd co założyciel tematu i po prostu pobrałem ten plik:

http://cdn.pandonetworks.com/pando/pmb/PMBInstSafe.exe

Zainstalowałem i gotowe.

Scan:

https://www.virustotal.com/file/a4e54e699f15670f83e05de753b29ffb1e2ed7b8d36f7e65046bffb5c34de788/analysis/

1324905338-U324332.png

Sygnatura by Eucalyptus

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...