Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DYSLUSJA] Jak Ratować AVALONA

squash123

RATUJMY AVALONA  

25 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy uwa?asz ?e tre?? postu jest s?uszna i zgadzasz si? z ni? ?

• TAK !
      15
    • nie
      10
    • Nie przeczyta?em wiec si? nie wypowiadam
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

NaRatunekAVALONOWI

Jako ze gram na Avku już z 1.5 roku to powiem co myśle. Jest to jedyny serwer gdzie nie ma tych durnych epikow i magicznych gówien z DMG milion tysięcy. Myślę że jedynym ratunkiem dla tego ZAJE...TEGO NIEGDYS SERWERA bedzie reset wszystkiego, nowa kampania reklamowa i naprawienie błedu logowania. Dlaczego aż tak drastyczne środki ??

A NO DLATEGO ŻE:

- starzy gracze maja juz wykokszone eq [w tym ja] i nie maja z kim rywalizowac, a nowi sie zrażają ty ze OD KAZDEGO padają na hita.

- każdy zna ten niegdyś najpopularniejszy serwer i wie że na nim niema sensu już grać, bo i tak sie nic nie osiagnie.

- Gdyby odpalic serwa na nowo powrocili by napewno starzy gracze, ale musi byc dobra Reklama aby przyszlo tez sporo nowych

- nowi wchodzą na serwer i widza same 5/10 na ktore nie maja na początku kasy, niema zwyklego eq wiec trudno jest zacząć

Moze dzieki temu na serwerze bylo by znowu jak dawniej 1500+ osob a nie 100 w tym 80 to sklepiki, 10 AFK 5 expi bo WOW nowe ulepszenia na plikach 2011 a pozostale 5 szuka godzinami partnera do PVP.

Mysle ze byl by to dobry pomysl, takie mam bynajmniej odczucie a gram prawie od początku. Licze na jakas odpowiedz.

Myślę żę każdy kto gral na tym serwie troszke dluzej, zgodzi sie zemna. NIema drugiego takiego serwera gdzie niema Jakis zbędnych Pierdółek majacych niewyobrazalne liczby DMG. Nawet jeśli mamy juz super eq, to na

AVALONIE niema mozliwosci tego wykorzystac bo tak jak napisalem wyzej znikoma ilosc osob A taki zabieg napewno przywrocil by serwer do łask.

PISZCIE PROSZE NA DOLE CO O TYM SĄDZICIE I JAK BY MOZNA POPRAWIC SYTUACJE JESLI KIEDYS GRALISCIE NA TYM SERWERZE. BO TERAZ NIEMA NA NM ZADNE RYWALIZACJI ANI WALKI O SPOTA.

PS. ROZSYLAJCIE TEN POST GDZIE TYLKO SIE DA. POKAZUJCIE KUMPLOM ITD. MOZE COS UDA SIE ZDZIALAC.

PS2. Prosił bym Admina o podpięcie w miare możliwości

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Śmieszne myślisz że mastah zresetuje cały serwer ? Przecież on już stoi +2 lata, sam mam tam 2 postacie +90lv na jednej full na każdą klasę eq 6/7 i troche się napracowałem żeby je zdobyć. A pomysl ile admini zarobili za is myslisz ze po resecie wzrosła by liczba graczy?

Opublikowano

Ja też mam tam bardzo dobrą postać. Ale jestem za resetem, bo po prostu się znudziła i od dawna już nie gram.

b8o4ya.jpg

ŻYCIE NA KRAWĘDZI X D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...