Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomocy] Czy może mi ktos z Was opisac dokladnie sprawe z METEORYTEM..

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

muszisz go poszukać

miec nightmare pickaxe lub molten i obsidian skull zeby sie nie poparzyc

Edytowane przez Walo

1318619221-U184261.png

| Nikt |

Opublikowano

na meteoryt wystarczy gold pickaxe. Chociaz najlepszym wyjsciem na poczatku gry jest kupic troche dynamitu, poniewaz dynamit szybko mozna wyrzucic i robi spore zniszczenia, a tam jest sporo mobow

Opublikowano

Napisze tak.Po zniszczeniu Shadow orba są można powiedzieć Bonusy.Za 1 shadow orb spada nam meteoryt,za 2 chyba pojawia się boss world of end a 3 jest event goblinow.Wracając do sprawy meteorytu.

On upada losowo na mapie więc wystarczy trochę poszukać.Radzę wziąść ze sobą trochę bomb lub dynamitu.Jeżeli niemacie obsidianowej czaszki to zróbcie sobie gdyż w terdy nie będzie cię pażył meteoryt

jak będziesz po nim chodzić.Weż także jakiś dobry miecz ponieważ latają tam Meteoryt head.Mam nadzieję że pomogłem. :D

Opublikowano

U góry, użytkownik już napisał, lecz ja pozwolę sobie powtórzyć.

Jeżeli chcesz, aby meteoryt spadł, gdzieś na twoją mapę, musisz rozwalić taką kulkę, która znajduje się w korupcji (ściemnione tło etc.), z tego co mi wiadomo, to klocki w korupcji, można rozwalać tylko najlepszym pickaxe'm w grze, czyli zrobionym z Hellstone, bądź zniszczyć je dynamitem. Po rozwaleniu kulki, młotkiem, po jakimś czasie spadnie na twoją mapę meteoryt, jest to miejsce losowe, może nawet spać na twój dom. Ważną rzeczą, jest Obsidian Skull, jest to rzecz dzięki której będziesz mógł chodzić po meteorycie, hellstone, robi się to z 20 obsydianu.

Myślę, że Ci wytłumaczyłem całą sprawę.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...