Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fifa 08

Kolek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

w koncu ukazala sie w sieci Fifa 08 (3 dni przed premiera). Wlasnie ja zasysam ... jezeli ktos juz sciagnal wczesniej i gral to jakie wrazenia macie ?

19968.jpg

4620.gif

15222.png

20736.png

Opublikowano

Mi tam zresztą nie pójdzie, a jak pójdzie to strasznie będzie chodzić, ale znając Fife wielkich zmian nie będzie.

Opublikowano
Jak dla mnie cała FIFA - odgrzewane kotlety.

Dokładnie.. :D

Ale myśle, że i tak warto ją ściagnać i pograć. Jest kilka fajnych nowości..

Dla szerszego info odsyłam na fifaserwis.com. :P

aaa

Opublikowano

Fifa 08 to jest prawie ze dokladna kopia 07 gralem i nie polecam bo niczym sie nie zmienila >.> jak chcecie grac w noge na kompie to grajcie w psa a fify nie sciagajcie ...

Opublikowano
Fifa 08 to jest prawie ze dokladna kopia 07 gralem i nie polecam bo niczym sie nie zmienila >.> jak chcecie grac w noge na kompie to grajcie w psa a fify nie sciagajcie ...

Zgadzam się z tobą nowa odsłona popularnej fify to nic innego jak jej ubiegłoroczna część 07.No niestety ludzie którzy się tym zajmuja nic nowego nie wprowadzili ( chodzi mi z zachowanie się zawodników na boisku).Ale pewnie niektórym się spodoba nowa FIFA 08 a dlaczego z prostego powodu są ludzi którzy jaęsli lubią daną serię to nawet jeśli kolejne jej odsłony będą coraz gorsze to oni i tak z nich nie zrezygnują bo je lubią i tyle.

JA osobiści polecam nowego PESa

a0f24c10e34b0c0a.jpg
Opublikowano

Przez torrenty sobie ściągnij ...

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano
Jak dla mnie cała FIFA - odgrzewane kotlety... Czekam tylko na pesa 08 ^^

dokladnie tak samo ;]

jedyne to co zauważyłem to jak ziomuś jest na spalonym to taka chorągiewka -.- to tylko tyle

nie widzialem tej poprawionej inteligencji obroncow :/

Opublikowano

E grałem w tą Fife może przez 5 minut po czym usunąłem z kompa tandetna jedyne zmiany to :

1. Chorągiewka jak jest na spalonym

A jedyna rzecz która mi sie spodobała :

1. Jest moja kochana Jagiellonia

studiosnaturofan12te.png
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Takiego problemu z oceną gry nie miałem jak 06 przechodziła na 07 lepsza grafika, lepsza grywalność lecz teraz jak zainstalowałem fife 08 to szczerze mówie, że jest nudniejsza od 07. Fife 08 już odinstalowałem pograłem jeden sezon i powiedziałem OOO NIE ! bardziej się wkurzałem grając w tą gre niż to było wszystkiego warte.

Czytałem również recenzje specjalistów na ten temat, no i w sumie nie dużo się pomyliłem bo praktycznie mieli takie samo zdanie...

Wystarczy spojrzeć na same powtórki które są brzydkie po prostu brzydkie. To że dali tam możliwość nagrywania to chyba jedyny plus z tej całej fify.

No cóż ja mam swoje zdanie i nie neguje waszego, jeśli wam sie podoba to grajcie sobie w nią.

Ja pisze to co ja myślę, a myślę, że Najnowszy produkt EA Sports "Fifa 2008" jest denna :D

2q0omy0.gif
Opublikowano

Ale porównajcie Fifę 08 a PC, a tą z X360 to są 2 zupełnie inne gry!! Po prostu na PC wyszdł remake Fify 07, a na X360 nowa Fifa.

Nowy Pes jest o 100% lepszy od Fify z PC'eta

EXPmIpC.gif

Opublikowano

I tak wole PS3 niz X360 posiadałem obydwie konsolki i jednoznacznie PS3 rzadzi. Szkoda tylko ze jeszcze nie ma gierek :/

Opublikowano
I tak wole PS3 niz X360 posiadałem obydwie konsolki i jednoznacznie PS3 rzadzi. Szkoda tylko ze jeszcze nie ma gierek :/

Buahahah ~~ nie ma gierek na PS 3. Śmieszny koleś jesteś, ciekawe na jaką konsolę jest: NHL 08, Colin McRae: DIRT, FIFA 08, Call of Duty 3, Harry Potter i zakon Fenixa, dalej już nie będę wymieniać, bo głupio ci się zrobi.

2q0omy0.gif
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
fifa08 wygląda całkowicie tak samo.Fifa08 rózni sie tylko tym że są tam niekture kluby w 1 lidzie to niedawno były w 2 i ze jest duzo nowych piłkarzy.

na chooj to odkopujesz ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...