Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy opłaca się kupować xbox 360

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam od jakiegos czasu odkładam pieniądze na konsole xbox 360 ale teraz kiedy mam całą potrzebną sumę pojawia się pytanie czy warto w to inwestowac pięniądze . Moj dylemat brzmi ile lat jeszcze xbox360 pociągnie kiedy wyjdzie nowa konsola microsoftu lub sony i ile moze ewentualnie kosztować jeżeli coś wiecie to prosze podzielcie sie ze mna info na ten temat . Prosze o potwierdzone info , a nie ploty bo tego juz sie sporo nasłuchałem Z GÓRY DZIĘKI

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Co do tego kiedy wyjdzie nowa konsola od Microsoftu to nie wiem, ale moim zdaniem opłaca się kupić. Tańszy od PS3, zawsze możesz przerobić i gierka będzie Cię kosztowała tyle co płyta. No chyba, że nie zależy Ci na kasie to wybór jest wtedy inny :P

darkness3.png

Opublikowano

Pewnie, że kupuj. Wyjdzie kolejna konsola, pewnie 4 razy droższa, bo aktywacja na move, wbudowany kinect i jakieś inne bajery, które wcale nie umilają gry.

Opublikowano (edytowane)

Exgunner mylisz się. Kinect jest świetnym zabijaczem czasu pod warunkiem ,że nie będziesz grał sam. Zbierz się w grupke przyjaciół i zagrajcie turniej w plażówke. Osobiście nie mam "iksa" lecz grałem i było ciekawie. Do tematu. Kupuj. Gry napewno będą wychodziły. Spójrz ps2 jest juz bodajze od 2000 r a nadal gry sa wydawane mimo wyjścia ps3. Zbyt dużo ludzi ma x360 żeby po wyprodukowaniu nowej wersji zaprzestano produkować gry

Edytowane przez Ernji