Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dwa mecze polskiej reprezentacji

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak oceniacie 2 mecze reprezentacji Polski ?

Ja osobiście bardzo pozytywnie wygrana z Argentyna C ale wygrana.Fakt,że nas trochę zlekceważyli ...(Najlepszy zawodnik Adrian Mierzejewski i Paweł brożek )

2 mecz to bardzo dobra gra reprezentacji i niestety pechowa przegrana . I idiotyzmem są dla mnie tak późne zmiany ... Widać było, że zmiany są potrzebne bo zespół osłab kondycyjne a tu klopsik .. zmiana w 87 minucie, która powinna być już na początku drugiej połowy albo koło 60 minuty spotkania . Dla mnie to była właśnie nasza porażka moim zdaniem gdyby został zmieniony Obraniak za Brożka to mógłby być remis. Sytuacji było mało ale okazje do strzelenia jednak były (Najlepszy zawodnik Szczęsny)

notoacta250.png

Opublikowano

No widać postępy, ale jednak duuuuużo nam jeszcze brakuje do cywilizacji :P Z Argentyną - 3 skład nie ma się zbytnio czym chwalić no ale wygrana zawsze jest

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Mecz z Francją był naprawdę wspaniałym spotkaniem. Gra była na poziomie, publiczność była wspaniała. Oby więcej takich spotkań!

@down

Nie wynik jest najważniejszy. :)

1377531174-U173186.png

Opublikowano

@up ale niestety zakończył się porażka <_<

Mam nadzieję że polska reprezentacja podniesie się z kryzysu , i od euro zaczną sobą "coś" prezentować

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

Mecz nie byl zly. Kuba robil co mogl, ale zawsze brakowalo tego strzalu. A co do tych zmian to zawsze tak robi Smuda, nie pamietacie jak byl w Lechu? Zmiany tez bylo wykonywane pod koniec spotkania.

Opublikowano

z Argentyną im się udało bo nie było kilku gwiazd a mecz z francuzami porażka samobóje strzelać oby tak dalej a na pewno wygramy xD

reklama

Opublikowano (edytowane)

Powiem tak mecz z Argentyną cieszą się jak by nie wiem co po pierwsze Argentyną grała rezerwą a ten mecz wczoraj to było żałosne.Nie ma co się oszukiwać na euro 2012 tylko można się cieszyć że mecze są u nas i na Ukrainie

Tak jak up powiedział nie było gwiazd Argentyny to musieli rezerwę wystawić

Oni inwestują tylko i wyłącznie prawie w polskich piłkarzy a jest tyle na świecie piłkarzy co dobrze grają dodam od siebie że bramkarzy to mamy nawet dobrych

Pamiętam stare czasy jak polska dobrze grała szkoda że teraz tak nie jest ale raz pod górkę a raz w duł kiedyś na pewno zaś polska wróci do formy i będziemy jeden po drugim meczu wygrywali

A tak się śmieją nasi z polskiej reprezentacji a sami lepiej by nie zagrali 5 letnie dzieciaki ich by ograli ja się nie śmieje z reprezentacji tylko z pzpn bo nie wiem co oni tam robią ale wiem jedno jeszcze parę lat i na mecze pewnie nikt nie będzie chodził

Edytowane przez PROSHOTER1994
634534203295449218.png
Opublikowano

Epic fail ... owszem nieszczesliwie wypadło , ze samoboja strzelili... Nie tylko naszym pilkarzom sie to zdarzylo, to przydarzyło się też wielu innym drużynom. Ogólnie gra Polaków coraz lepsza . Ten wyżej co pierdoli o 3 skladzie argentyny jest zalosny. A jakie to ma znaczenie ? Messi w mistrzostwach swiata byl bezradną pizdą bez kolegow z BARCELONY.

Ogolnie jestem zadowolony z zmiany stylu gry Polakow i mam nadzieje , ze beda sukcesywnie ją poprawiac na lepsze.

jqeuR.png

Opublikowano

Hmm

Z argentyna wygralismy tylko dlatego cze grali 2 albo 3 skladem -.- Mecz bardzo fajny i myslalem ze zobacze messiego ^^

Meczu z francja nie widzialem.. tylko na tvn 24 <chyba> widzialem powtorki ^^ nawet ladnie ale ten samoboj ;/

Opublikowano

Progres ? 5%-centowy. Nie rozumiem dlaczego jestesmy jednymi z najsłabszych na ziemi... Siatkowa dobrze... Reczna dobrze... Pudzian siłacze zajebiscie... Wszystko kurwa dobrze tylko nie pilka moze powinni calkiem reprezentacje usunac bo na chuja sie nadaja.

Opublikowano (edytowane)

Progres ? 5%-centowy. Nie rozumiem dlaczego jestesmy jednymi z najsłabszych na ziemi... Siatkowa dobrze... Reczna dobrze... Pudzian siłacze zajebiscie... Wszystko kurwa dobrze tylko nie pilka moze powinni calkiem reprezentacje usunac bo na chuja sie nadaja.

Kolejny "pan",który w reprezentacji Polski widzi same wady... Wygrana z Brazylią czy z Hiszpanią byłoby niedosytem... Mecz był bardzo dobry w porównaniu co robili nasi piłkarze rok-dwa lata temu... Jeżeli będą trenowali to w euro 2012 niekoniecznie muszą być tą czarną owcą co pokazali w wyrównanym meczu z Francją... Gdyby nie ten gol samobójczy i szybsza zmiana w zespole to któż to wie.... Gratuluję reprezentacji Polski odmiany,odmiany na lepsze,odmiany,która mam nadzieję,że ruszy naszą piłkę do przodu... Spodziewałem się kolejnego meczu typu: Polska versus Hiszpania , myliłem się... ;)

Edytowane przez dreszczyk
1314539894-U88990.jpg

Opublikowano

@ UP

Daję Ci plusa bo jestes jednym z nielicznych , który potrafi dostrzec te zmiany. Jakoś Francja nam nie wdupiła 6 bramek a nie mieli słabego składu . Przegralismy przez pech i tyle. Z argentyna bardzo ladnie zagrali ;]. Ten co mowi 2 czy 3 sklad argentyny to jest idiotą . Jakie to ma kurwa znaczenie ? Bo messiego nie bylo ? :( Przeciez ten CUDOWNY MESSI w MŚ 2010 CHUJA POKAZAŁ ... Był pizdeczką w druzynie argentyny.

jqeuR.png

Opublikowano

Kurwa powinniśmy się cieszyć że jakieś postępy robią a nie hejtować.We Francji grało duzo znanych i dobrych zawodników,a co ? Przegraliśmy tylko 0:1 jeszcze przez głupio straconą bramkę.Mi tam się podoba że robią jakieś postępy.Małe,ale robią.

Opublikowano

miałem to szczęście zobaczyć (niechcący strzelonego) samobója

ale był wyjebisty xdd

polska francja 0:1 przez samobója zdupiona hehe xD

wykurwiam.

Opublikowano

Już kiedyś tak było że wygrali z Portugalią a później znowu kapy, no ale myśle że tym razem tak nie będzie.