Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] SPOSÓB NA LITERKI W CROSS FIRE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdy mamy misje na MM HM wykonujemy ją wyłączamy grę. Włączamy na nowo i co i misja nie wykonana a literka otrzymana robimy znowu misję dostajemy kolejną i tak w kulko.

Taki mały bug using.

r8a4g8.jpg

Opublikowano

Napisz proszę jeszcze raz, dokładniej.

Bo z tego co jest to za hu** nie da się zrozumieć.

2r6kt8l.png Chcesz to hejtuj jeśli ma Tobie ulżyć, a ja mam satysfakcjęm że potrafię Twój dzień $kurw!ć.
Opublikowano

Chodzi mu o to, że wykonujesz misje na MM albo HM, a potem wyłączasz grę i możesz ją zrobić od nowa.

I tak aż do znudzenia.

1373662483-U83583.png

Opublikowano

robisz misje na MM lub na HM jak przejdziesz to wylanczasz CF i wlanczasz jeszcze raz i misje masz na nowo a literke z poprzedniej misji masz i mozesz znowu kilka razy tak zrobic i literki beda wpadaly znowu , a nie tak jak zawsze tylko raz dziennie mozna misje robic ( prosciej sie nie da wytlumaczyc)

PS: czy to dziala tylko na MM i HM ? czy na kazdym rodzaju w tym dniu danej misji ??

Opublikowano

robisz misje na MM lub na HM jak przejdziesz to wylanczasz CF i wlanczasz jeszcze raz i misje masz na nowo a literke z poprzedniej misji masz i mozesz znowu kilka razy tak zrobic i literki beda wpadaly znowu , a nie tak jak zawsze tylko raz dziennie mozna misje robic ( prosciej sie nie da wytlumaczyc)

PS: czy to dziala tylko na MM i HM ? czy na kazdym rodzaju w tym dniu danej misji ??

Niestety działa tylko na MM i HM czyli dla mnie nie przydatne, bo kto by chciał grać z tymi botami na sh... Przecież to można zawału dostać.

OsoInternational.jpg

Opublikowano

Albo, jeżeli jesteś w dobrym clanie (tak jak ja) idziemy w 10/15 na MM i robimy misje jak jest :P

Nie zawsze musisz grać z botami.

A nie ma ryzyka, że Cię za to zbanują?

1321371703-U173186.png

Sygnatura by SiemaHeniu

Mój Profil

Opublikowano

Albo, jeżeli jesteś w dobrym clanie (tak jak ja) idziemy w 10/15 na MM i robimy misje jak jest :P

Nie zawsze musisz grać z botami.

A nie ma ryzyka, że Cię za to zbanują?

Nie banują cheterów to za to by zbanowali daj spokój szkoda gadać o tym czymś co się nazywa z8games.

r8a4g8.jpg

Opublikowano

Mówisz, że z8games jest żałosne. Grałeś jak dystrybutorem było Subagames? Chyba nie, i masz szczęście, że zacząłeś przygodę z CFem, jak z8games go przejęło.

Bana możesz dostać za wykorzystywanie bugów w grze. Zapytałem się dla pewności :P

Jak dzisiaj misja będzie na MM, HM, to sprawdzę i powiem czy to działa.

1321371703-U173186.png

Sygnatura by SiemaHeniu

Mój Profil

Opublikowano

Mówisz, że z8games jest żałosne. Grałeś jak dystrybutorem było Subagames? Chyba nie, i masz szczęście, że zacząłeś przygodę z CFem, jak z8games go przejęło.

Bana możesz dostać za wykorzystywanie bugów w grze. Zapytałem się dla pewności :P

Jak dzisiaj misja będzie na MM, HM, to sprawdzę i powiem czy to działa.

Moja przygoda z cfem jest bardzo długa jak było subagames to na gohost modzie duchy z awm latały (z szybkostrzelnością z uzi) więc wiem co to subagames.

To wtedy sobie ratio zjechałem i do dzisiaj nie mogę odbić.

r8a4g8.jpg

Opublikowano

Działa :0 Jest dobrze.. Wszystko działa. Mam litereczki :0

PS. SupaFly

Przez chwilę dystrybutorem BlackShot było Subagames i było tak do dupy, że lagowałem serwery i dostałem bana na 3h.

Opublikowano

Nie wiem dlaczego, co robię źle, ale mnie ten bug także nie zaskakuje, nie działa po prostu ;( Wykonałem misję na MM, ok dostałem literę niby tą, której wcześniej nie miałem. Wychodzę z gry i wchodzę z powrotem, mogę wykonać na nowo misję, ale literka się nie zachowała, dlaczego? Może powiedzcie krok po kroku jak wy to robicie, może w nieodpowiednim momencie wychodzę z gry..

5381235_2_1.png

postremus.png