Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, planowałem kupować ofal'a. Niestety mam dopiero 16 poziom i będę nim musiał grać bez run. I tutaj pojawia się moje pytanie czy da rade junglować bez run? A jeżeli myślisz że olaf to syf, to zaproponuj jakiegoś chempion'a za 3150 IP.

"Więcej czytam niż pisze"

x070x = 0 poczucia humoru.

2chxdoj.jpg

Sygna by Me

Opublikowano (edytowane)

Olaf to nie syf, jego E miażdży system (320 DMG true)

Jutro obczaję czy da rade zrobić jungle bez run.

A jak już się na 100% napaliłeś na jungle to ww(Warwick) bez problemu robi ją w szybkim czasie bez runek

Edytowane przez Mroczny666

Zbieram +

Opublikowano

nie chodzi mi o junglowanie, ale olaf to jest jeden z lepszych junglerów. Zakochałem się w nim jak kolega wyciągną nim bodajże 37 na 5 lub 6. Ale on ma wszystkie runk i masteries pod niego itp.

2chxdoj.jpg

Sygna by Me

Opublikowano

To ze ktos jest dobry, to nie znaczy, ze ty tez! Moj kumpel w jednym meczu zrobil 2 penty olafem, ja go kupilem, ale offtank to nie moja postac i dupa.

Opublikowano

@up, no chyba wiem. Ale jak mozesz to nie spamuj...

a żaby nie było kompletnego offtopicu to poproszę builid do junglowania olafem.

2chxdoj.jpg

Sygna by Me

Opublikowano

Raczej wątpię żeby się dało jakoś efektywnie junglować olafem bez run. Może dasz radę ją zrobić ale będzie za wolna/będziesz musiał się wracać. Ogólnie - lepiej nie junglować przed 20 lvl-em.

Opublikowano

oki, olafa na razie sobie odpuszczę, ale zastanawiam się nad warwiciem. Może mi ktoś przybliżyć tą postać?

2chxdoj.jpg

Sygna by Me

Opublikowano

Warwick to carry - dość słaby w early, dobry w late. Jest jednym z najlepszych jungler-ów. Jego jungla jest powolna ale strasznie łatwa, spokojnie można robić ją bez run. Nie polecam jednak junglować przed 20 - marne szanse na to że twój team będzie w stanie utrzymać 2x solo linię czy zrobić sytuację w której będziesz mógł łatwo gankować.

Opublikowano

sokoro warwick jest słaby to jaki jest jeszcze dobry champion za 3150 IP? Najbardziej odpowiadał by mi jakieś "range".

2chxdoj.jpg

Sygna by Me

Opublikowano

Le blanc , lux , nidalee oraz urgot (nie wiem czemu tak mało osób nim gra on jest zajebisty :P )

zakaz handlu

Opublikowano

Kassadin jest świetny. Jak go ogarniesz to nikt nie będzie dla Cb wyzwaniem.

Dzięki ulti z bardzo niskim cd Kas może pojawić się, zabić a potem zniknąć śmiejąc się ze zdezorientowanych przeciwników.

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Warwick jest słaby.?! Kto tak powiedział.? Człowieku nie raz widziałem ogarnietego ww któremu mało kto dorównał.. Ja planowałem kupić ww ale kupiłem nidalee i nie żałuje :) teraz zbieram właśnie na ww a następną postacią bedzie shaco :P ww albo nidalee polecam jak chcesz buildy pisz na prv mam do nidalee odpowiednie a i do ww też jakiś wymyślę :)

Bóg napisał wstęp: Szanuj ludzi, Kurwy tęp.!