Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] BFH SIĘ ZAWIESZA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

GRAM GRAM I NAGLE ZAWIECHA I NIC. POMOCY!

ja mam tak samo... Kompa mam dobrego, procek athlon x2 2100, karta geforce 9500 512mb, ram 2,5 gb. Na ful detalach odpalam zawsze, ale ostatnio czesto sie zawiesza, poprostu stanie w miejscu i nic nie da się zrobić, ratuje jedynie alt+ctrl+delete chodź nie zawsze, bo i czasem caly komp sie zawiesi, i wlasnie tylko jak gram w battlefielda

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Spróbujcie re-instala albo uruchamiać jako administrator. Jeśli to nie pomoże to jeśli macie win 7 to wejdzcie do folderu BFH i na lauchera prawym i rozwiąż problemy ze zgodnością. To powinno pomóc wszystko jeśli nie to nie wiem

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Też tak mam... Ale musicie przetrwać jedną runde i potem już przestaje się tak robić a w najgorszym przy mianie mapy na 100% pomoże chyba że masz złom a nie kompa

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Jak dla mnie to musi się mapa załadować cała albo słaby komp bo tam są ciągle wybuchy, strzały, walka i akcja itp.

PS.Czyli musisz mieć dobry procek i sporo ram chociaż myślę że problem nie leży w ramie

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Niee... Ja tak mam gdy ktoś dojdzie do serwerra lub odejdzie ;)

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private