Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy dział BulletStorm (moderatorzy, administratorzy spójrzcie)

Dział BulletStorm  

4 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcesz, aby powsta? dzia? dotycz?cy bulletstorma?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jako, że nie widziałem jeszcze działu dotyczącego tej gry, postanowiłem spróbować go stworzyć ;) A więc czas aby rozwinąć tą oto propozycję i opisać trochę bulletstorma.

BulletStorm

1. Zacznijmy od opisu i gameplaya.

Bulletstorm to produkcja rodzimego studia People Can Fly, mającego na swoim koncie m.in. pierwszą część Painkillera. Za wydanie gry odpowiedzialne jest Electronic Arts. Produkcja kierowana jest natomiast do posiadaczy stacjonarnych konsoli Xbox 360 i PLAYSTATION 3 oraz komputerów osobistych.

Fabuła gry przedstawia losy dwóch najemników, Graysona Hunta and Ishi Sato, którzy dowiadują się, że od pewnego czasu walczą po złej stronie wielkiego konfliktu. Zostają wygnani ze swej rodzinnej planety i pracują razem by zemścić się na indywiduach, które postanowiły ich wrobić.

Bulletstorm jest bardzo rozbudowany, posiada dynamiczny i efektowny system starć, nazwany bajerancko "kill with skill" (z polskiego "Zabijaj umiejętnie"). Dzięki owemu rozwiązaniu gracze mogą zdobywać specjalne punkty, przyznawane za pomysłowe zabójstwa i równie przyjemne dla oka sianie spustoszenia w otaczającym ich wirtualnym świecie. Punkty te następnie przeznaczymy na usprawnianie własnej postaci oraz odblokowywanie nowych rodzajów broni.

Bulletstorm działa na silniku graficznym Unreal Engine 3.0, a zatem na jakość oprawy audio-wizualnej raczej nie można narzekać. Tytuł oferuje zarówno zabawę dla jednego gracza, jak i rozgrywki multiplayer.

2. Data powstania, premiery itp.

Producent: People Can Fly

Wydawca: Electronic Arts Inc.

Dystrybutor: Electronic Arts Polska

Premiera Świat: 22 lutego 2011

Premiera Polska: 25 lutego 2011

Strona Domowa: wejdź »

Gatunek: Akcja

Inne Platformy: PS3 X360 PC

3. Moje propozycje.

Chciałbym, aby główny dział zawierał informacje ogólnie dotyczące tylko i wyłącznie BulletStorma. Proponowałbym zrobić trzy poddziały. Jeden dotyczący rozgrywki single player, a drugi rozgrywki multiplayer. Trzeci dotyczyłby pomocy technicznej.

4. Przydatne linki.

Strona główna BulletStorma:

To jest ukryta treść, proszę

Główne forum BulletStorma:

To jest ukryta treść, proszę

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Tzn. że ten dział nie powstanie??? Wypowiadajcie się moderatorzy, admini... Jak nie powstanie proszę o zamknięcie tematu i nie trzymanie mnie w nadziei :D

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Fail?Serious sam w porównaniu z Starcraftem to jest metin..:D

Tam są 4 tematy, z czego jeden to regulamin.

Testowo zawsze można dodac.

Opublikowano

ja to bym w ogóle proponował zrobić taką jakby blokadę że aby powstał dział testowy w "inne ...." musi powstać np. z 20 tematów otagowanych, a dopiero potem można rozważać o powstaniu działu

Opublikowano

Do Inne FPP, na test można . Posiadam ta grę, podoba mi się.

Opublikowano

Jestem na NIE, dlaczego? otóż nie widze zbyt dużego zainteresowania tym tytułem.

Potrzebujesz pomocy? nie bój sie zapytać na PW, jestem pomocny.

1298808417-U77232.png

mca.png

Opublikowano

Skoro Pan Moderator od Inne FPP jest na nie, to nie mamy o czym gadać.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...