Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwalny][Dedyk][RPG][1.6.6] Serwer

Pau

Rekomendowane odpowiedzi

Legenda
Opublikowano

daneoserwerzeminecraft.png

• Serwer dedykowany, opłacony na 2 miesiące, aktualnie jest 10 slotów, ale w przyszłości będzie więcej.

daneopolaczeniuminecrafi.png

• Adres IP: 85.195.99.106:25695

screenshotyfilmyminecra.png

• Spawn, las, posągi, domki:
    1307814576-U154749.jpg

Dlasza część domków:
    1307814603-U154749.jpg

dadatkoweinformacjemine.png

• Serwer na plikach serwerowych stworzonych przez użytkownika NismonS.
    Wiem, że reklama uboga ale serwer dopiero co wystartował i szukamy graczy do zbudowania nowego miasta i różnych budowli.
    Aby grać na serwerze nie trzeba dopisywać się do WhiteListy, ani kupować oryginalnej gry.
    Serwer nie jest MÓJ, więc nie pytać mnie o szczegóły.
    Jeżeli chcecie wiedzieć więcej, to macie Skype HA: majda19992

Lista zbanowanych graczy:

Smiley; 24h; kradzież

Szakal; 24h; kradzież

ChiBo; perm; niszczenie mapy

lolek; perm; obraza/niszczenie mapy

Hubert; perm; niszczenie mapy

Rjack; 24h; łamanie regulaminu

DragonSkillz; perm; niszczenie mapy

Matix; 24h; kradzież

Legenda
Opublikowano

Ze względy na wiele błędów i niedziałających cuboidów, mapka została usunięta i zrobiono nową.

Odświeżam ten temat, żeby zaprosić was do budowy nowego miasta razem z nami.

Pozdrawiam, Pau!

Opublikowano

Serwer beznadziejny, admini nie tyle niesprawiedliwi, co moze zbyt surowii i wrecz odpychajacy.Osobiscie nie bylem w stanie zywic do nich nawet najmniejszej sympatii.Pozatym admini nie ogarniali dawania cuboidów ( dzialajacych ).Wiec jesli masz zamiar wyrazic swoja OPINIE na temat serwera przy adminach, i bedzie ona negatywna, to nie radze - perm na miejscu.I nie, nie chodzi tu o opinie typu " jaki po**** serwer do du** posra*** admini " tylko dajmy na to " ten serwer nie jest zbyt atrakcyjny,moim zdaniem".

Pozdrawiam,

chiBo_Zabojca

Legenda
Opublikowano

dodaj Kris83000

Pisałem przecież, że serwer bez WhiteListy.

Wejdź do gry normalnie.

Serwer beznadziejny, admini nie tyle niesprawiedliwi, co moze zbyt surowii i wrecz odpychajacy.Osobiscie nie bylem w stanie zywic do nich nawet najmniejszej sympatii.Pozatym admini nie ogarniali dawania cuboidów ( dzialajacych ).Wiec jesli masz zamiar wyrazic swoja OPINIE na temat serwera przy adminach, i bedzie ona negatywna, to nie radze - perm na miejscu.I nie, nie chodzi tu o opinie typu " jaki po**** serwer do du** posra*** admini " tylko dajmy na to " ten serwer nie jest zbyt atrakcyjny,moim zdaniem".

Pozdrawiam,

chiBo_Zabojca

Uspokój się, proszę cię. Rozwalałeś mapę sam to widziałem. A gdy mnie zauważyłeś zacząłeś kłamać, że to ktoś inny rozwalił. Dostałeś perma bo niszczyłeś mapę. Teraz się tutaj nie wyżalaj tylko pogódź się z tym.

Legenda
Opublikowano

Heh, zabawne. Gdy spytałem o wolną działkę, dostałem krótką odpowiedź "nie" a następnie bana. Nie polecam.

Jedna osoba włamała się na nick admina, podaj swój nick a zostaniesz odbanowany.

Wszystkie osoby, które mają bana a nie są na liście zbanowanych graczy, niech piszą swoje nicki w temacie a zostaną odbanowani.

#down.

Już zostałeś odbanowany.

Legenda
Opublikowano

Jak już mówiłem została wgrana nowa mapka, oto zdjęcia.

Spawn, las, posągi, domki:

1307814576-U154749.jpg

Dlasza część domków:

1307814603-U154749.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...