Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mam skuter..Nie mam karty motorowerowej....

MOM3K

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Ostatnio kupiłem sobie skuter , ale nie mam karty motorowerowej . Jak myślcie gdzie mogę zdawać ? Jestem z okolic Krakowa ... A może wiecie jak zrobić lewą karte motorowerową .

1329042025-U173186.png

by Siema Heniu

MineCraft Helper|Kox|PostMarker

Opublikowano

„Kto, w celu użycia za autentyczny, podrabia lub przerabia dokument lub takiego dokumentu jako autentycznego używa, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności od 3 miesięcy do lat 5.”

Powodzenia jak cię złapią z tą kartą

s2c77Oa.png

Opublikowano

Ja pierd... poco komu ta karta ??? ja jeździłem na skuterze chyba 2 lata po mieście itp i nic mi się nie stało ... klika razy mnie zatrzymali i dali tylko ostrzeżenie ...

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

@UP no to widocznie u Ciebie w mieście to nie jest policja ;]

Kumpel jechał bez karty i papierów na motor (50) (wszystkie papiery i karte mial w domu i pojechal z policja na chate)

Jeszcze do tego kasku nie miał, a dostał mandat 400 zł za to.

@Topic. karte zrobisz w Szkole Jazdy np. Atlas

logofuw.png

Fjuczerr nakurwiamyy

xD

Opublikowano

Kumpel jechał bez karty i papierów na motor (50) (wszystkie papiery i karte mial w domu i pojechal z policja na chate)

W szkole zdawałem i nie zdałem;/// i dopiero za rok

1329042025-U173186.png

by Siema Heniu

Opublikowano

Się dziwisz, że go zabrali? Pewnie myśleli, że skuter kradziony + bez kasku. Jak by miał kask i papiery to by mu nic nie zrobili, bo za karte nie karają tak ;-)

Opublikowano

Idziesz na pierwszy lepszy komisariat i mówisz ,że chcesz zdawać albo czekaj aż będzie w szkole zdawanie (ja tydzień temu zdałem :D )

qsHVsoT.png

Opublikowano

Jeździj bez karty, przeważnie jak zatrzymują to ostrzeżenie. Możesz też zrobić na komisariacie.

1317454587-U195480.png

Opublikowano

Ja zdawałem tam gdzie sie robi Prawko.

Zdajesz tylko praktyke. A z teori cie pytają :0

Ja z kolegą idziemy w pt na test z Praktyki.'

Lenovo Legion Slim 5 User
CPU: 
AMD Ryzen™ 7 8845HS GPU: NVIDIA® GeForce RTX™ 4060 (140W) RAM: 32 GB DDR5 5600 Mhz SSD: GoodRam PX700 1TB + SAMSUNG 970 Evo Plus 1TB 

Opublikowano

dużo jeździłem bez karty, w sumie 2,3 lata i jak mnie zatrzymali to dokumenty pokazywałem i ,,o Boże zapomniałem karty musiała zostać na biurku" a oni się śmiali że zapominam i powiedzieli żebym już nie zapominał i tyle

Opublikowano

Polecacie mu jazde bez karty. Sam napisał, że nie zdal wiec pewnie nie zna teorii tzn. znakow, podstawowych reguł ruchu. Spowoduje wypadek i moze miec prze.... wiec polecam poczekac troche ale zdac i pozniej nie miec zadnych konsekwencji jak zatrzyma policja.

Opublikowano

Większość pytań z testów jest na necie (u mnie na 12 pytań 9 było na necie) więc nie rozumiem jak można tego nie zdać. Kolega Up ma rację. Skoro nie zdał to znaczy ,że nie zna podstaw ruchu ulicznego a skoro ich nie zna może spowodować wypadek.

qsHVsoT.png

Opublikowano

mi 1 pkt. brakło :P

i mam wyj*bane śmigam bez karty :P stara się sapie ale co tam :P

Nigdy mnie jeszcze policja nie zatrzymała :)

OndteAw.png

Opublikowano

Większość pytań z testów jest na necie (u mnie na 12 pytań 9 było na necie) więc nie rozumiem jak można tego nie zdać. Kolega Up ma rację. Skoro nie zdał to znaczy ,że nie zna podstaw ruchu ulicznego a skoro ich nie zna może spowodować wypadek.

Lol ja musiałem mieć 31 na 35 ,a ty 12 pytań i kox ...

1329042025-U173186.png

by Siema Heniu

Opublikowano

kolego po co ci karta;)? ja juz od 1,5 roku smigam bez tego papierku :) i jak narazie ani jednej kontroli a mieszkam w Chelmie

Opublikowano

Do większości Up'ów

Po kiego chuja mu piszecie, że w WASZEJ okolicy nie karają za brak karty. No powiedzcie po co mu to on mieszka gdzie indziej i wy gdzie indziej. Nie każda policja jest taka sama.

@Top

Jeśli chcesz zdać to w szkole, jeżeli jest nauczyciel BRD, może nawet techniki. Jeśli nie to na komisariacie. I lepiej nie podrabiać karty.

Opublikowano

Ja mam rometa ogara 900 :P I jeżdże sobie normalnie z kilkanaście razy policja obok mnie przejechała i nawet nie zatrzymała :P Raz tylko jak jechałem to :

Policjant :Dzień Dobry

Ja : Dzień Dobry

Policjant Mieszkasz w okolicy ?

Ja : Tak

Policjant : To jedź dalej

i tylko mi coś powiedzieli .

Można najwyżej dostać ostrzeżenie słowne :P

entisttag.png

Użytkownik Który Został Zbnowany :Napewno

Okres Bana: Perm

Moderator / Admin Który Nałozył Blokade : Lord Makin

Powód :Spamer/idiota/grozi administracji/dureń (Za coś tekigo Max 72h Ban A Nie Perm )

Link Do Tematu :

http://www.mpcforum.pl/topic/247974-napewno/

Lub Przenieś Mnie !

Zasłużyłem To Poproszę Plusika O To Jego Wygląd : add.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...