Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć! ;) Mam pewien pomysł chociaż raczej nie wypali... Ale spróbować można:

Chciałbym otworzyć plSRO czyli pierwszy w historii Prywatny-Polski serwer Silkroad.

Potrzebni będą dobrzy informatycy(no wiecie C++ i inne czary w których jestem zielony)

Potrzebny też będzie sponsor, który użyczy miejsca na stabilnym serwerze...

Pliki serwerowe:

To jest ukryta treść, proszę

Niech ktoś kto się zna ściągnie te pliczki i zobaczy czy to jest wszystko co potrzebne.

Nie krytykujcie np. Nie ma informatyków,Nikomu się nie chce, Po co?,

I bez spamu. Ci co chcą pomóc w robieniu serwa niech piszą w wątku.

A i nie chce żeby inni myśleli że się zmyje jak kamień w wodę po kilku dniach...

ja taki nie jestem.Oczywiście jak będę widział że chętni są to nie skończe postować.

Ale jak nie będzie nikogo chętnego to powiem adminowi żeby zamknął wątek i do kosza...

max 800 x200

Opublikowano

zadam ci kilka pytań

Czy masz około 10 tys zł na zakup plików do stworzenia serva ?

Co chcesz zaoferować sponsorom w zamian za postawienie powiedzmy około 1000 slotowego serva ?

Czy jesteś pełnoletni ?

Czy myślisz że aż tylu informatykw gra w silkroad że zrobiliby ci cokolwiek za darmo bo do takiego przedsięwziecia trzeba parenaście osób .

Jeżeli nie masz informatyków kasy za która mozna by zrobić pliki i firmy hostującej która za friko ci nic niezrobi to

możesz pomażyć pozdro.

Opublikowano

No ja podałem linki plików serwerowych i jestem organizatorem wszystkiego ;) Ci co będą pomagać dostaną 90 lev na tym serwie z 9999999SP o ile tyle można mieć :D :D :D :D

a jaka jest twoja rola w tym wszystkim ?

jak je włączyłem

proc to w 1sek skoczył do 100%

O co ci chodzi?

zadam ci kilka pytań

Czy masz około 10 tys zł na zakup plików do stworzenia serva ?

Co chcesz zaoferować sponsorom w zamian za postawienie powiedzmy około 1000 slotowego serva ?

Czy jesteś pełnoletni ?

Czy myślisz że aż tylu informatykw gra w silkroad że zrobiliby ci cokolwiek za darmo bo do takiego przedsięwziecia trzeba parenaście osób .

Jeżeli nie masz informatyków kasy za która mozna by zrobić pliki i firmy hostującej która za friko ci nic niezrobi to

możesz pomażyć p

Kasy nie mam, ale po co mi ona jak podałem linki do plików serwerowych.Czy potrzeba coś więcej???

max 800 x200

Opublikowano

No pisałem przed chwilą ludzie.........

A i jak chcecie znależć inne pliki to wpiszcie w google.pl Private Server Silkroad Files i macie 1000 tematów z linkami

@DOWN No a mi ten gościu pisze czy ich chce używać... No pewnie że tak a że 1 kg kartofli ma słabego PC i mu predkość do 100% dochodzi to moja wina już nie jest

max 800 x200

Opublikowano

Omg ludzie...

Po co spamujecie?! On szuka tylko informatykow... Musicie to komentowac? Przeciez prosil zeby osoby niezainteresowane sie nie wypowiadaly...

Luv ja ZSZC

<3

beztytuuhp.jpg

beztytuu2x.jpg

beztytuu3n.jpg

beztytuuazn.jpg

Opublikowano

no tak, tylko duzo się o tym pisalo na tym forum i 99% userów tego forum wie, ze 'pSRO' nigdy nie powstanie ...

chyba ze wygram w LOTTO .. zasponsoruje serwer z 1kk slotów i ustawie taki rate ze po zabiciu mangyanga dostaniemy 90 lvl -.-' .... marzenia...

Jeżeli pomogłem, daj 5*

Bez bota to nie robota !!!

9js41qdsv6v29p22zf.gif

Opublikowano
no tak, tylko duzo się o tym pisalo na tym forum i 99% userów tego forum wie, ze 'pSRO' nigdy nie powstanie ...

chyba ze wygram w LOTTO .. zasponsoruje serwer z 1kk slotów i ustawie taki rate ze po zabiciu mangyanga dostaniemy 90 lvl -.-' .... marzenia...

Tak bo 90% tego forum to imbecyle w wieku 11 lat...

Tak samo było z wowem, L2 i innymi grami. Udostępnienie w pełni funkcjonalnych plików jest tylko kwestią czasu.

No ale co tu dużo gadać zawsze będzie pełno dzieci neo i polaczków pl którzy będą krzyczeć że coś się nigdy nie pojawi itp. Tak samo jak było z lvl skilli wyższym niż 70.

A byście się zdziwili ilu jest informatyków znających się na rzeczy w silku (bo na tym forum to raczej już mniej)