Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ Poradniczek ] Mag- Koreańskie NosTale.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym napisać gdzie znajduje się mag w wybieraniu u Mimi Mentor i jakie skille najlepiej wziąć na koreańskim NosTale.

Gdzie znajduje się mag u Mimi?

Mag to jest opcja wybierania 2 od dołu, a 3 od góry.

Jakie skille najlepiej wziąć na początek ?

Najlepiej wziąć :

-Ognista kula

-Lodowa kula

-Regeneracja PŻ

Dlaczego akurat one?

Dlatego że kula ognia dobrze działa na element wody, a lodowa kula na element ognia. Są to najczęściej spotykane mooby z tymi elementami. Bez regeneracji trudno poradzić sobie magiem, gdyż ja mam taki sposób.

Daje regeneracje na siebie i mojego blockera i wtedy rozwalam dosłownie wszystkich, którzy mają podobny poziom do mojego.

Myślę, że komuś to pomorze.

userh.png

25860740.png

Opublikowano

Fajnie, ładnie ,czytelnie i na temat. Leci + , a ja zaczynam wlasnie grac w NosTale.

witam.

Opublikowano

yyy...To ma być poradnik? Wiadomo że sie bierze te skile na początek bo czymś trzeba bić a nie ma sie pkt na nic innego i niski jlvl nam na to nie pozwala.

Opublikowano

o zal. poradnik spoko ale na koreanie polecam ci dopisac jeszcze skille z miotacza i buf , np lodowa tarcze. radze takdaltego za na se karzdy skill u maga jest AoE a wiec na ok 22 lvl idziesz na sloneczne, lurujesz ok5 lisów i masz 2%, teraz 2 podpowiedz co do sp na koreanie. ja osobiscie na 30 lvl polecam zrobic blue, jest dobre na glaca w koncu se to tylko glac bo tylko tam pkt na sp leca. ja zrobilem tak ze bilem magiem 30 lvl i zrobilem blue, zalozyem nowego hara i expilem juz normanie, wtedy polecam zrobic sp które najbardziej lubimy poniewaz na 45lvl zaczyna sie ostra jazda na glcu. co do maga to holly polecam zrrobic na 50 albo 60 lvl bo sie wogule nie przydaje chyba ze macie ranga w pt na glacu to heal go. to moje slowa ale kazdy ma inne zanie. polecam ci zrobic edyt i dopisac info o luku ii woju a ja pogadam z baryczem zeby przypuol ten temat. ok?

ps. zamienie woja 70lvl 80 job z dywanem za luka z sp3 i min 50 jobem. daje emaila

woj na enigmie ale luk nie wazny