Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] MOD KAMERA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam mod kamera na serwerze Yitian2. I moje pytanie brzmi następująco: "Dlaczego nie widzę MIECZA ZIPO, Srebrnych Hwangów albo nawet tych nowych hełmów". Jak to zrobić? Proszę o szybką odpowiedź. Dam +, czy tam karme, czy co.

Opublikowano (edytowane)

Nie widzisz ich, ponieważ w KamerModzie w cliencie nie ma odpowiednich plików.

Jeśli masz clienta Yitian'a to wystarczy, że skopiujesz pliki {item.eix i item) i wkleisz je do MetinModa podmieniając z tymi co tam już są ;). Jeśli już je widzisz to możesz dać plusa, chodź mi nie zależy bo mam reputacje już na - :D.

Edytowane przez Pumaa

UnStoppable / Arkitev

11096643_1585863995002435_18833699738652

Opublikowano

No nie. Nie pomogło. Skopiowałem te item.eix i item.* . Ale skopiowałem cały folder PACK i działa. Ale jak na nie najeżdżam, to wyskakuje puste pole. Nie widać jego BONÓW. Lecz hełmów na 100 lvl dalej nie widzę. Tzn. tylko te dla szamana . Ale dla woja to żółć. A jak na wierzchowcu LWIE to pokazuje TYGRYS. A TYGRYS to DZIK. CO mam zrobić?

Usunąłem całkiem MODa. Teraz instaluje PL,a potem MOD. Czy inaczej zrobić, żeby działało???

No dalej tak jest. Lew to TYGRYS. WILK to DZIK. TYGRYS to WILK. A na ZIPIE nie widać bonów i nie widać tych NOWYCH hełmów. Kto pomoże? Dam +

Opublikowano

Z tymi wierzchowcami, to w npclist musisz im odpowiednie ID przypisać, odpowiednio jak ma dany server w bazie.

Z tym zipem to w item_proto clientowego brak wpisów u ciebie, a co do hełmów, to wpisy w item_proto i icon.

tlofbnowe2.jpg

Opublikowano (edytowane)

Ściągnij najnowszego camera tam będzie chyba widać Hwangi ale nie wiem jak z tym mieczem.

Albo jest też 2 sposób graj poprostu nie na kamerze :P

Edytowane przez oClock
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...