Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Neostrada ...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć mam pytanie

Ostatnio zadzwoniła do mnie Pani z Neostrady Tp "możesz więcej:D". Proponowała obniżenie rachunku telefonicznego przed rozwiązaniem umowy,oraz obniżenie opłat za neo i czy ich przedstawiciel może przyjechać za w dacie XXX i godzinie XXX . Jednak gdy powiedziała że ich przedstawiciel będzie w moim małym mieście szczerze powiem zdziwiłem się. Ale dobra do rzeczy pani owszem przyjechała, bardzo miła wypowiadająca ich wszystkie cudowne bajeczki takie jak zawsze ... Zostały uzgodniowe warunki umowy .... Jednak na umowie pisze Dialog potem babcia tłumaczyła że firma neostrada TP przechodzi pod dialog czy coś w tym stylu. Od kogoś innego słyszałem że Neostrada ma przejść w poczet firmy Orange Jak to w końcu bo ja już nie wiem . ;/ Umowa została podpisana więc nie pytam o żadne oszustwa po prostu ciekawi mnie jak to w praktyce jest czyja jest neostrada i czy coś się zmieni po podpisaniu umowy ... 1 rachunku jeszcze nie otrzymałem

notoacta250.png

Opublikowano

To jest porypane -,-.

Po przeprowadzce do nowego domu nie miałem kabli od tel i neta. Nie miałem wyboru : Only ne0. Netia - muszę mieć kable tp -,-, dialog - muszę mieć kable tp -,- itd.