Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Damage Trick?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc o co w końcu chodzi? Ja mam Seta DK+Fo+pink, BB+Fo+Pink, Dragon Shield+FO, 2x Ring of Wind+FO, Pedant of Wind+FO i padam na hita. Wie ktoś w końcu jak oni to robią? To nie jest combo, bo padam od samego TS'a.

Pozdrawiam.

Opublikowano
Więc o co w końcu chodzi? Ja mam Seta DK+Fo+pink, BB+Fo+Pink, Dragon Shield+FO, 2x Ring of Wind+FO, Pedant of Wind+FO i padam na hita. Wie ktoś w końcu jak oni to robią? To nie jest combo, bo padam od samego TS'a.

Pozdrawiam.

jest juz temat o tym, skoro tyle osob zna ten trick to znaczy ze za trudny to on nie jest

btw na tamtym forum nikt Ci nie podal odpowiedzi to weszles i zaczynasz tutaj spamowac -.-

Opublikowano
Wersja 1.05d.

To nie chodzi o hack, a o trick :)

A ja ci mówię że chodzi o hack jest takich wiele na tą wersję np. Funny Hacking czy Simple hack.

A jeżeli się myle możesz miec za dużo Vitality i masz VitBuga mas ciągle 1hp ;/padasz na hita;/

a max jest około 32000 może nawet więcej;/

Opublikowano
moze 1 hh ?

Niestety nie.

To tylko potiony + skille + odpowiednie itemy i tyle.

Szybciej doczekacie się 1hh na wszystkie wersje niż ktoś wam powie na czym ten trick polega.

NIL:

[||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||] = 0%

Cytat miesiąca nr1

- Poproszę lody
- Jakie?
- No takie normalne
- Czyli?
- No te w takim kształcie *staruszka rysuje palcem w powietrzu coś na wzór jajka*
- Co to za kształt?
- No... yyy... apokalipsy

Opublikowano

Proszę :)

Witam jakiś czas temu ktoś napisał o playerze.rar , ale efekt uboczny był taki , że nie nie widzimy postaci , a oni nas :P no więc poszukałem czegoś lepszego i znalazłem plik dzięki któremu postać omija ref ,zwiększa speed i chyba dmg tzn. działa tak jakbyś miał założonego dino jest parę błędów

np. postać bez wigów albo na fenrirze widzimy jakby się czołgała , lub bijąc Ice storm lub Evil Spirit widzimy , że postać robi emotke " Sir " . Wielu się na pewno przyda pozdrawiam ;-)

tutaj Link> http://w739.wrzuta.pl/plik/5GutyftiA8C/player

Plik wklejamy> Data >Local >Player

Nie wiem jak skanowac ten plik przez neta , ale zadnego syfu w nim nie ma...

Działa na s2 w gore :)

• 2 tygodnie później...
  • 5 miesięcy temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

wg mnie to nie masz napelnionego bufa badz w ogole go nie uzyles ^^ albo po uzyciu zapomniales sie rebufowac to jest jedyne racjonalne wytlumaczenie

"A coward dies a thousand deaths, a soldier dies but once.."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...