Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie]minecraft 1.6.6 / to manny items w multiplayerze

michalbtm

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam minecraft 1.6.6 i pliki serverowe o te : http://www.mpcforum.pl/topic/368005-dl-pliki-serwerowe-166-bukkit-pluginy/ i mam to manny items wgranego , działą on na single ale nie na multi , tak mam gm , tak sprawdzałem klawiszem o czyzby tmi 1.6.6 był tylko do single ? jeśli tak to prosze o podanie programu podobnego do tego , nie chce invedit bo trzeba sie wylogowywac co chwile

1377531174_U173186.jpg

Opublikowano

Z tego co mam informacje to jest tylko na singla i chyba nie ma czegoś takiego do multi zostały ci tylko komendy :) <3

Opublikowano

jestem pewien ze wczesniejsze wersje działąły na multi bo używałem a tu na multi wgl sie nie pojawia ,,przybornik "

1377531174_U173186.jpg

Opublikowano

Ja miałem tak że wgrałem se jakiegoś moda z innego forum ( nie pamiętam nazwy ) i miałem właśnie TooManyItems na MP

. .

Opublikowano

ramz czytałeś post ? ,,, tak sprawdzałem klawiszem o " ,,cojanigdy" wiem ze dzialalo na mp ale ba 1.6 nei dziala

1377531174_U173186.jpg

Opublikowano

moze to wina plikow serverowych ale narazie nie ma lepszych na 1.6.6 od krzysztofa nie dzialaja z 1.6.6

problem rozwiązany temat do zamkniecia

1377531174_U173186.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...