Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Teraz będziesz wszystkie śmieci napisane w batchu wrzucał na forum?

Czy wrzuciłem kilka plików? Nie! Wrzuciłem tylko jeden. Może byś docenił wysiłek ludzi a nie tylko krytykujesz. Typowe neo.

Opublikowano

ikinzy może ty coś wrzucisz? ;p Przynajmniej poziom może skoczy bo na tym forum w większości są dzieci szukające hacków ;/

Jeżeli szukasz pomocy, piszesz poprawnie po polsku, a rozwiązaniem twojego problemu nie jest pierwszy link w google - prawdopodobnie pomogę.

Jeżeli chcesz gotowca, to najpierw podaj cenę. Cenę w pln, bo za plusy pracują lamusy :)

Opublikowano
ikinzy może ty coś wrzucisz? ;p Przynajmniej poziom może skoczy bo na tym forum w większości są dzieci szukające hacków ;/

Niestety ale to prawda <_<

Opublikowano

bardzo ciekawe ;) gratuluję pomysłu ;) zaczyna się od prostych ćwiczeń takich jak to a za 10 lat Monkey stworzy własny OS ;) gz. pozdro

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Opublikowano
bardzo ciekawe ;) gratuluję pomysłu ;) zaczyna się od prostych ćwiczeń takich jak to a za 10 lat Monkey stworzy własny OS ;) gz. pozdro

Dzięki wielkie :)

Opublikowano

Download : http://www.sendspace.pl/file/eiAppLM7/

Scan : http://www.virustotal.com/pl/analisis/f30c...ebbb8798345c394

Jak widać potrafię napisać to samo, a nawet i lepiej, tylko teraz będziemy każdy program napisany w 5 minut wrzucać na forum? To mija się z celem. Dobrze - uczysz się i chwała Ci za to. Ja też się uczę, ale po prostu nie ma sensu każdy drobiazgowy program wrzucać na forum :). Nie odbierz tego źle.

Knowledge is power. Power corrupts. Study hard, be evil!

Opublikowano

chłopak się stara i pokazuje nam swoje wysiłki. on nie musi umieć tyle co ty. już tak nie kozacz. i tak go popieram, bo im więcej będzie na tym forum osób które umieją programować tym lepiej. tutaj każdy ma prawo się uczyć.

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Opublikowano

Czyli 30 tematów, w którym każdy kto się uczy wysłał by swój programik : generator daty urodzenia, generator imienia, generator nicku, generator nazwiska itd. miałoby dla Ciebie sens?

Niech się uczy, ja przecież też się uczę. Po prostu takie sprawy nie są warte tworzenia nowego tematu na forum. Widziałeś abym np. ja wrzucał jakieś takie programiki? Nie, po prostu nie warto. Warto jest wrzucić coś rozbudowanego, coś zaawansowanego, na co jest zapotrzebowanie, jak np. jakiś crack do softu, jakiś hack.

Ale nie przesadzajmy...

Jeszcze raz zaznaczam - bardzo dobrze, że chłopak się stara i uczy. Rozumiem go dokładnie bo jestem w identycznej sytuacji. Pozdrawiam.

Opublikowano

A nie uważasz, że ten program jest przydatny do tworzenia np. kont w grach? Można wtedy wygenerowac dobre hasło.

Opublikowano

http://www.google.pl/search?hl=pl&q=pa...ssword+generato

Czy nie uważasz, że łatwiej jest wpisać w google "password generator" i wygenerować je sobie bez potrzeby ściągania czegokolwiek na dysk? Poza tym uważasz, że ten temat będzie widoczny na forum, lub każdy, kto tworzy nowe konto do gry wpisze w "szukaj" "generator haseł" ? Daj już spokój...

@EDIT

http://www.mpcforum.pl/index.php?showtopic=37344 <-- to jakby ktoś jeszcze sugerował, że nic nie potrafię zrobić :).

• Dodaj nową pozycję...