Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

A6W czy może coś innego ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka!

Mam do Was pytanie... Zapewne jest tutaj kilka osób które ćwiczyły A6W, znają się na kulturystyce.

Na początek. Mam 14 lat i chciałbym jakoś wyrobić sobie troche mięśni... Mam 169 wzrostu i waże 53kg.

Pytanie do Was, czy opłaca mi się robić od dzisiaj A6W, żeby wyrobić jakieś mięśnie do... 22 czerwca ;p?

A może wybrać jakieś inne ćwiczenia ? Jeżeli tak to jakie ? Jaką dobrać do tego dietę ( Ja właśnie mam tak, że potrafię zjeść 13-17 naleśników z syropem klonowym.

Jem około 5 posiłków dziennie, nie jestem gruby, nie mam "brzuszka" Jakieś tam mięśnie brzucha mam, robiłem A6w około 8-10 dni )

A właśnie... Czy branie w moim wieku jakiś wspomagaczy do tych ćwiczeń jest wskazane ?

Jeżeli ktoś się zna na kulturystyce, prosiłbym o zrobienie dla mnie jakiegoś planu ćwiczeń i dobrania diety. Jeżeli będą potrzebne jakieś dodatkowe informacje, pisać ;)

Za zrobienie planu ćwiczeń i dobrania diety limit + i 5 na profilu ^^

Pozdrawiam

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Robiłem a6w i efekty było widać, ale nie takie wielkie. Mógłbyś napisać jak robisz a6w, wybierasz sobie sam ilość czy masz jakiś plan ćwiczeń? Jakbyś chciał żeby ktoś Ci ułożył dietę i plan ćwiczeń to napisz na sfd.pl(to nie jest reklama forum) , tam na pewno Ci doradzą.

rSRO

29980.gif

Status: Off-line

Serwer: Artemida

Nick: Çňî_ß

Guild: Ňĺőíčę

Build: Rogue/Cler

Lv: XX

FARMING--> 250.000/1.000.000

Opublikowano

Hmm... Ja muszę zrobić sobie ćwiczenia na : łudki brzuch klate i biceps. Mam hantle około 20 kg 1. I planuje mi jakieś ćwiczenia do tego zrobić;p Dobra, to ja lecę na to sfd i tam coś napiszę;p

nieregulaminowa sygnatura