Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

nowe grupy :)  

38 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcecie by zosta?y utworzone nowe grupy oprucz Members Postmarker i Pro user

• tak
      23
    • nie
      7
    • a mi to lata i powiewa ;)
      8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym zaproponować wprowadzenie nowych grup do tego forum :)

Jak na razie grupy są tylko 3 ...

Większość użytkowników również bardzo aktywnie uczestniczy w forum ale jednak nie ma po 500 postów żeby zmienić grupę ;) Moje propozycję.Można dodawać również wasze propozycje na przydzielanie tych grup w na forum na pewno je dodam do mojego topicku ;)

1. Ustalanie odpowiedniej grupy od ilości postów tak jak teraz jest tylko że większa ilość ;)

2.Moderator lub admin sam by przydzielał grupe użytkownikowi zależnie od jego zachowania ... Oczywiście tym dosyć aktywnym bo nie ma sensu żeby każdy miał grupę bo to by zajmowało tysiące a jak ustalić grupę tym nie aktywnym nawet bez postu odpowiedz wybrać ta podstawowa

3.Wybieranie grup wedug ocen które się dostaje od innych użytkowników . Np jesli masz średnia ocen 2.4 to masz Good user

@down to tylko propozycja

@2down o Boże Ty jesteś optymista :D

notoacta250.png

Opublikowano

1. Nabijanie postów żeby mieć sexy kolorek.

2. Raczej się nie sprawdzi.

3. 15k multi acc do nabijania ocen.

Opublikowano

@up ty juz masz to ci to wisia a niektorzy nie maja ;p i tez chciali by ;) ja jestem za TAK

2+2=666 i kazdy porzadny ksiadz wam to powie

za najprostszymi rozwiazaniami zawsze czycha zlo!! zycie to nie bajka :P:P:P

strzezcie sie!! rotfl

Opublikowano
@up ty juz masz to ci to wisia a niektorzy nie maja ;p i tez chciali by ;) ja jestem za TAK

Po kij???!!! >.< myślisz ze On teraz poczuł się pr0 dzięki tej randze "i jemu to wiśnia"? xO

zdecydowanie Nie nowym grupom i jestem za tym by tamte dwie znikły =] jak już mówiłem to tylko wyższe "wyzwania" dla kidów. -.^

@Maniek nie do końca... zaraz dzieci zaczną spamować ale z usprawiedliwieniem ze będą mieli prouser to będą mądrzejsi lol x_x

Opublikowano

bez komentarza.....myślicie że jak macie postamaker czy pr0user to jesteście fajniejsi ???? to nie polega na tym żeby zdobyć najfajniejszą rangę czy wbić milion postów. chodzi o zdobywanie doświadczenia np. masz 500 postów dostajesz pr0user to znak że masz już spore doświadczenie i trochę siedzisz już na forum. chyba nie rozumiecie idei forum internetowego....

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Opublikowano

Jestem przeciw. Zgadzam się z Czapą.

Lepiej by było gdyby admini usunęli tego "ProUsera" i "Postmakera", bo to tylko nakłania n4pów do nabijania postów(według mnie).

Opublikowano

heh a ja na tak

1321383239-U30311.png

Powróciłem jak feniks by Zniszczyć To co było

i sprawić iż wszystko powstanie z popiołu

Opublikowano

Ja jestem na tak. Np od 100 postów. (Miejsce bez lowów i pijawek) Np gdy chcesz uzyskać szybka odpowiedz bez zbędnego spamu typu "sory nie pomoge Ci" czy "nie wiem"

Warrock jest bogiem, headshot nałogiem, granat podstawą a famas zabawą.

Piszę poprawnie po polsku!

Opublikowano

zryty pomysł, dlaczego?

Bynajmiej do tej pory trzeba było sobie zasłużyć ,a nie fiu i pr0 user xD

I tak jak M@niek mówił ;S

Opublikowano

jak mówie kolega up pomysł jest do niepotrzebny powinni usunąć post marker Pro user

30364378.png

Opublikowano

Nie, szczerze mi to wisi

Ale są ludzie tak jak M@niek napisał kto ma jakąś inną grupe to się za PRo uważa

Mi tam najlepiej by było bez nich ale pamiętajcie ludzie.ADINISTRACJA NAD WSZYSTKIM DECYDUJE :D

Opublikowano

Jeśli takie coś powstanie każdy bedzie tylko spamował po to aby mieć inny kolorek i podpis po avatarem.

Bez Sensu pro user i te inne badziewia

Only admin/user nic wiecej.

+kam się

chłopaki :*

Opublikowano

Moze z tym usunięciem grup to dobry pomysł, tylko czemu akurat te osoby co nie są w tych grupach najbardziej sie o to upominają ?

76561198001815076.png
Opublikowano

Xanter nie strzelaj głupa teraz =o :>

Jakby chciał to każdy mógł by spamować by mieć zaraz ten "extra pr0 uber biały" a potem "Super sexy różowy" kolorek...

Czapa dobry user mając tą rangę jakoś piszę ze jest za usunięciem tego i cu? -.^

Ja za niecałe 70 postów będę miał 500 więc również rangę pr0 el0 eLo ale ja jej nie chce -.-

Rozumiem rangi private które są przyznawane za starania w danym dziale, rozumiem Vipa którego otrzymuje się za specjalne zasługi na forum.. ale nie to.

@Down, Xanter:

Ja nie mówie akurat o osobach w tym temacie tylko tak ogólnie. A co do postów to wbiłem 1k w 12 miechów a to duzo chyba nie jest ;s

Według mnie jest x*

Opublikowano

Dno, pic na wodę, fotomontaż... ja mając 381 postów mam to serdecznie gdzieś i to nie dlatego ze mam tych postów mało ale dla tego ze to jest gówna warte bo to nie pokazuje jaki jesteś pro ale jakim złamasem ( za przeproszeniem nie chodzi mi tu o tych którzy to maja i nie chce ich urazić ale o swego czasu ludzi którzy potrafili jednego dnia wbić po 50-60 postów żeby mieć teraz w granicach 1000 w ciągu miesiąca i mieć możliwość takich grup)..

Opublikowano
Xanter nie strzelaj głupa teraz =o :>

Jakby chciał to każdy mógł by spamować by mieć zaraz ten "extra pr0 uber biały" a potem "Super sexy różowy" kolorek...

Czapa dobry user mając tą rangę jakoś piszę ze jest za usunięciem tego i cu? -.^

Ja za niecałe 70 postów będę miał 500 więc również rangę pr0 el0 eLo ale ja jej nie chce -.-

Rozumiem rangi private które są przyznawane za starania w danym dziale, rozumiem Vipa którego otrzymuje się za specjalne zasługi na forum.. ale nie to.

Ja nie mówie akurat o osobach w tym temacie tylko tak ogólnie. A co do postów to wbiłem 1k w 12 miechów a to duzo chyba nie jest ;s

76561198001815076.png
  • 1 rok później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...