Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z BioBotem 1.1.9

patrykKMN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam wszystkich Chcialbym sie zapytac O "BioBota 1.1.9" Otóż mam z nim problem gdy zaloguje sie juz na bota wyskakuje mi oto Aktywator chyba do boxów http://imageshack.us/content_round.php?page=done&l=img703/6841/beztytuujho.jpg&via=mupload&newlp=1 Gdy Do paska wkleję SIDa Okno zamyka Się i To by bylo na tyle. Z góry dziekuje Za odpowiedzi. aha kombass ciebie prosze o Nieudzielanie sie w tym temacie.

Edytowane przez patrykKMN
Opublikowano

Witam wszystkich Chcialbym sie zapytac O "BioBota 1.1.9" Otóż mam z nim problem gdy zaloguje sie juz na bota wyskakuje mi oto Aktywator chyba do boxów http://imageshack.us/content_round.php?page=done&l=img703/6841/beztytuujho.jpg&via=mupload&newlp=1 Gdy Do paska wkleję SIDa Okno zamyka Się i To by bylo na tyle. Z góry dziekuje Za odpowiedzi. aha kombass ciebie prosze o Nieudzielanie sie w tym temacie.

Naucz sie angielskiego tam masz wsztsko napisane kod wklejasz t pliku md5 i podmieniasz zapisujesz i dziala

Opublikowano

Naucz sie angielskiego tam masz wsztsko napisane kod wklejasz t pliku md5 i podmieniasz zapisujesz i dziala

Naucz sie Angielskiego? Ty naucz sie czytac wyrażnie napisalem ze do paska wklejam SIDa i bot sie zamyka !!!!!

Opublikowano (edytowane)

Jakiego SIDA, jakiego paska? Ten kod kopiujesz i wklejasz do md5.txt

Wklejam ten kod do md5.txt i don md5_g.txt i dalej nic wylacza mi sie bot

Zrobi ktos filmik lub SS-y co i jak dam ++++ w kazdym temacie.

Edytowane przez patrykKMN
Opublikowano

md5_g.txt to jest plik do Gareny ktora już nie działa a co do tego md5 to kopiujesz wklejasz do md5.txt zapisujesz i sie logujesz (chyba ze za kazdym razem masz inny kod to wtedy az do skutku bd ci aktualizowac to)

Pomogłem ??? Daj + to nic nie kosztuje a mi pomaga :P

rosomak.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...