Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS]Ribek na PL'u s9 :)

globasek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Nie chcę się tu chwalić , co to ja mam , ale bywają lepsze , ze śr . 40 + na PL'u. Taka mała historyjka z tym ribkiem :) . Wziąłem go sobie od siostry, bo już nie grała w metka , Ribek miał wtedy tylko Obrażenia umiejętności i to na dodatek 2% . To go zacząłem ulepszać u kowala gildyjnego , i uklepszył na +7. To zostawiłem, trochę strach dalej ulepszać , bo potem nic się nie bd miało. Ale miałem trochę SM na koncie to kupiłem zmianę bonu. Wracałem akurat z V2 , poszedłem odebrałem przedmiot i tak się przymierzałem , i w końcu Bach Bach Bach , patrzę średnie 37% ;oo . Nie wierzyłem własnym oczom , wylogowałem się wchodzę , patrzę a tu dalej 37 % . :)

i potem bodziami na +9 jechałem :)

I to taka mała historyjka :).

Tutaj SS :

0127112530.jpg

Opublikowano

+ za SS bo mi sie podoba xD

Jeśli jesteś "prO" daj mi --- .

Lubie minusy.

Daj Tego Minusa !:)

Opublikowano

No bywały lepsze na MPC. ale aby za 1 zmianką takie wbić to gz, nawet trudno na privie wbić 1 zmianką takie coś :D

BTW. słabe skille jak na 54+

1356721310-U739101.png

Opublikowano

Ja też mam historyjkę, ale będzie bez ss'a :(

Na forum zobaczyłem fms'a 37 kd potwora +4 i spalone, dwa dni dobijałem się do tego ziomka na gg, sprzedałem śmieci i kupiłem w/w fms'a za 220kk (wtedy to było suuuper tanio, a teraz ?)

Później nie chciało mi się grać, pożyczyłem go mojemu koledze żeby sobie poexpił, expił z jakimś ziomkiem w pt.

Był afk. a On zaczął napierdalać jakąś ninje na sohan.

Zbił mojemu koledze range, a go ta ninja zabiła, wyleciał fms :)

+ leci :P

52287137559562145640.png

Opublikowano

AdamS12 no to nieźle Cię załatwił :) . Noo teraz zwykły fms +0 kosztuje ponad 50kk. :P

A co do mojego rib'ka , można by jeszcze zmieniać bony,dodawać, ale jedna zmiana kosztuje 45zł, to szkoda już w to ładować , lepiej zostawić takie , jakie są:)

• 5 lat później...
Opublikowano

Materiał zamieszczony w temacie jest wygasły.

Temat zamykam i kosz.

Robimy porządek w dziale.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...