Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

wow

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Więc tak: założę się, że taki temat już był ale nie mam czasu na szukanie (wybaczcie :< ) Gdzieś kiedyś usłyszałem, że wykupienie wszystkich części WoWa (Podstawka,tbc,wotlk,cataclysm) daje nam możliwość grania "dożywotnio" tzn do wydania następnej części gry (tak aby nie kupować pre-paidów) a mieć możliwość grania na zawsze... i tu moje pytanie-czy to prawda oraz prosiłbym o standardowe ceny wszystkich części w sklepach typu media-markt :) (chcę mieć wszystkie części na płytach) :D

Oczywiście chodzi mi o grę na serwach Blizzarda :O

Pozdr B)

Edytowane przez Fridai
Legenda
Opublikowano

FAKE!

Nie ma takiej możliwości, sama podstawka daje ci możliwość gry przez 30dni, ale najlepiej zrobić sobie triala, dobić 20lv i dopiero aktywować podstawkę.

Po upływie tych 30dni od aktywowania podstawki będziesz musiał już kupować prepaidy których ceny w empiku to ok. 100zł

Opublikowano

Sama podstawka daje wam 40dni grania geniusze ._. . I słuchaj to jest tak że np kupujesz podstawke wbijasz 60lvl to możesz aktywować trial TBC , ale on Ci prawie nic nie daje bo możesz wbić max. 99.99% expa, tak samo jest z wotlkiem i cata. A potem pre-paidy i jazda ;]

I taka rada na przyszlość nie kupuj z płytami bo się nie opłaca. Ja cata kupiłem za 130zł a teraz patrzę i 65zł sam klucz ._.

I jak dopiero zaczynasz grać na globalu to mogę Ci rafa dać i w 1 dzień wbijemy 60lvl( jak ja i ty będziemy mieli czas)

HAHAHAHA

!! ICH BIN PRO !!

l_Maiister_l.png <------Gap -5 102k sp :))