Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W metina gram już dość długo i jakoś nie wiem dlaczego ale zawsze gram wojem body, wiem że szybko się w miare expi, jest dobry itp.

I mam pytanie chciałem sobie zacząć grać mentalem na PL'u czy jest to opłacalne? Wiem że są do mentala tańsze ku itp.

Ale jak to będzie wyglądało z expem? Biciem metinów itp? Na pewno na większym lvlu będę brał większe spoty.

Moglibyście coś mi doradzić? Czy mam grać mentalem czy lepiej zostać przy bodym?

//gif w sygnie

F.

RZAL :<

Do u wanna fight with me?

Opublikowano

Spróbuj zagrać mentalem postaćjest ciekawa dobrze się nią expi. Szczerze wole Bodego ale nie można powiedziećże Mental jest słaby.

1315137143-U173186.png

"Ludzie mówią, że jestem pijakiem, chodnikowym równym chłopakiem..."

"Ale ja mam w sobie mordercę, wojownika, chcę zjeść Twoje serce..."

Opublikowano

Mental to jest prawie ze Body, bije mnie, ale utrzyma sie dluzej na spocie itd. Do groty napewno lepszy jest body, ale na malym lvl lepiej sie gra Mentalem.

Opublikowano

Zależy jakie masz już skille na bodym :)

Jak masz tak m5+ to zostań na bodym , a jak nie to i tak zostań przy bodym.

Body może na niskim lvl'u cienki do expa...ale tak od 61 to juz jest gut^^

Pozatym mentalem w grocie...?hah^^

Opublikowano

To mam zostać przy bodym? Ja dopiero chce gre od nowa zacząć :D Kase na eq mam, z drugiej postaci mojej, ale chce od nowa grać. I teraz przez was mam jeszcze gorszy kaprys :P Nie wiem co w końcu wybrać :P

//gif w sygnie

F.

Opublikowano

Bodego wybieraj...^^Niby ku drogie ale jak się weźmiesz za metki to napewno na te ku zarobisz.

Mental...^^?Pff ciotka i tyle :> hihi

Opublikowano

Wybieraj też bodego, body do potęga. Szybko rozwalasz metiny, łatwo nim zarobić. No KU drogie, ale jak będziesz zarabiał na wszystko Cie będzie stać. Więc zostań przy bodym.

Opublikowano

Zagraj mentalem i zobacz jak to jest. Mental to bardzo dobra i ciekawa postac. Jednak bodym na wiekszym lvl bedzie Ci sie lepiej expilo, bedziesz szybko rozwalal metina, nie mowiac juz o pvp

;)

Opublikowano

Co prawda pvp to aż tak mnie nie interesuje :P Od tego gram na serwerach pvp :D Jednak mnie chyba przekonaliście i zostane przy bodym :)

//gif w sygnie

F.

Opublikowano (edytowane)

Dla odmiany zagrałbyś wp to takie połączenie bodego i mentala bo ma ostrze i zbrojke, w grocie wymiata i to najlepsza postac do expa/dropu. W pvp tez nie najgorszy gdy wbijesz rozpro na g

+ to że ma tańsze ku i eq zarowno od bodego jak i mentala

Edytowane przez FakJe
Opublikowano

Zagrasz mentalem a potem w v2 masz bajke! Na G1 masz ponad 200 obrony więcej( mi na 77lvl na G1 dodaje 217 obrony). Początek też jest w miarę inny. A metiny nie tak wolno się bije.

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

mental jest dobry, lepszy od bodego. Mentalem mozna w grocie na Poli expic ale to inna bajka.

Dosyc tanie KU, dobre skille w pvp tez sobie niezle radzi.

1364672805-U250359.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...