Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]Jak grać na Serwerze Testowym darkorbit

Maciejjek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak Wejść na Serwer Testowy Darkorbit?

Jakże, wiele osób zadaje pytanie - jak wejść na serwer testowy , wiele osób odpowiada (teraz jest zamkniety-temat do zamkniecia). Ja chciałem pokazać jak sie na nim zalogować.

1. Rejestrujemy się (nie ważne czy mamy konto na polska 3, czy gdzie indziej -:TRZEBA SIĘ NA NOWO ZAREJESTROWAĆ:- - wpisujemy login, hasło, e-mail,a następnie najważniejsze - wybieramy Serwer Testowy

2. Pózniej klikamy zarejestruj.

3. Logujemy sie na tych passach, które podaliśmy w rejestracji.

4. Jeżeli nie ma serweru testowego na naszej liście, niestety jest on wyłączony

P.s Oczywiscie logujemy sie na darkorbit.pl/darkorbit.com

Sorki ale nie wiem gdzie to mialem zamieniscić w której zakładce, więc jak jest taka możliwość prosze o przeniesienie.

Pozdrawiam -=StayWithMyAss=- , oczyiwście PL1 ; ]

Opublikowano

Koleś....gówno wiesz o tej grze a chcesz się popisać....nic nowego nie odkryłeś. To nawet wie osoba która się dopiero zarejestrowała na Darkorbit!!!!

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

Koleś....gówno wiesz o tej grze a chcesz się popisać....nic nowego nie odkryłeś. To nawet wie osoba która się dopiero zarejestrowała na Darkorbit!!!!

pedale , kurwa kazdego chcesz spierdolić wpisz w google jak zalogoweac sie na serwer testowy zoabczysz ile jest tematow , i potem dopiero pisz . - chlopak ma poczatki na forum zjebie a ty go tak opierdalasz . ;/

Gość Pan Maciek
Opublikowano

pedale , kurwa kazdego chcesz spierdolić wpisz w google jak zalogoweac sie na serwer testowy zoabczysz ile jest tematow , i potem dopiero pisz . - chlopak ma poczatki na forum zjebie a ty go tak opierdalasz . ;/

Szczerze ten serwer jest slaby.

Brak handlu, 2kuri.

Gość Pan Maciek
Opublikowano

I co ci da ten szajski serwer, jak za 5 dni cos BP zrobi nowego, i ci usuna wszystko co zdobyles :P

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

a ja nawet nie moge wejsc bo pisze ze pełen.. czy cos

Na wybranym przez Ciebie serwerze osiągnięta została maksymalna ilość graczy.

Spróbuj później ponownie lub graj na innym serwerze. <--- -.- Zal

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...