Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym zrobić logowanie na stronę z dwóch jednocześnie za pomocą _IECreateEmbedded.

Czyli najpierw jedno konto się loguje a chwile potem drugie konto.

Teraz gdy chce zeby drugie konto sie zalogowalo to nie da sie bo jestem zalogowany na tym pierwszym.

Jest do tego jakaś funkcja?

Opublikowano

jest pobawić się obsługą cokies albo przełączanie proxy, ale jeszcze lepszym rozwiązaniem było by na pewno zastosowanie winhttp

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

też miałem ten problem dawniej jak modyfikowałem bota do prison wars z obsługą multikonta, ff nawet sobie lepiej radzi bez problemów z wieloma kontami na raz uruchomionymi

ostatecznie proxy wygrało jako najłatwiejsza metoda, skrypty są na forum i w helpie problemu nie powinno być raczej , jedyny problem będziesz miał tylko ze znalezieniem darmowych proxy które obsłużą właściwie skrypty w grze

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano (edytowane)

a jak używam HttpSetProxy i wchodzę na np. www.ip.boo.pl zeby sprawdzic ip to nadal pokazuje moje ip.

to znaczy, że strona jest zabezpieczona przed wchodzeniem przez proxy czy złe jest ip proxy ?

A jeśli chodzi do FF to też jest potrzebne jakies proxy ?

Chodzi tylko o to, żeby można się zalogować na kilka kont nie patrząc na to czy dostaniemy bana czy nie.

Edytowane przez m4rcin93
Opublikowano

widocznie źle używasz

z jednej przegladarki w dowolnej ilosci sesji w danym momencie zawsze to samo ip

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

jak ma dzi działać proxy do którego nie masz dostępu

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

• Dodaj nową pozycję...