Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] głupie pytanie (merancry)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam pytanie ! O co chodzi z tymi postaciami specialnymi (merancry(czy jakoś tak): D) z ceną tam jest napisane (nie pamietam ceny nx dokładnie xD) 6,900 nx +10 000 gp. O co chodzi z tym gp?

Opublikowano

Yyy a możesz podać dokładną nazwę ? Bo nawet nie wiem w którym kierunku mam myśleć :P

Tak ogólnie to zapoznaj się z regulaminem co mówi o przesadnej ilości kolorów

To jest ukryta treść, proszę

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Jemu chodzi o Najemników(Mei,Max i jeszcze z 7 innych.) chodzi o to że Kupujesz za 5,900 nx na tydzien, nie wiem ile NX za Miesiąc i Dostajesz dodatkowo 10,000 GP. A 50,000GP jak kupujesz na Miesiąc.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

No w shopie jest zakładka Mercenary i tam są postacie jak Mai Baron Deckland itp

Opublikowano

No w shopie jest zakładka Mercenary i tam są postacie jak Mai Baron Deckland itp

Czyli że jak je kupisz to one/oni mają tam ileś +speeda, a do tego jeśli kupisz na tydzień otrzymasz 10K GP a jak na miesiąc to ileś tam :P

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano (edytowane)

Pamiętaj o tym że jeśli kupisz tą klasę np. Mei dostajesz 10k GP 50K GP, ale to nie jest tak jak z Specjal w którym możesz dodać specjalne itemki. To jest tylko tak -/speed/obrona/inne.

Specjalne miejsce stol nie ujawni ci się.Możesz nosić wszystkie itemki typu plecak,kamizelkę hełm, itp.

Edytowane przez SIRPEANUTS

zv669_sipeantus.png

Opublikowano

Pamiętaj o tym że jeśli kupisz tą klasę np. Mei dostajesz 10k GP 50K GP, ale to nie jest tak jak z Specjal w którym możesz dodać specjalne itemki. To jest tylko tak -/speed/obrona/inne.

Specjalne miejsce stol nie ujawni ci się.Możesz nosić wszystkie itemki typu plecak,kamizelkę hełm, itp.

Tą wypowiedzią raczej go upewniłeś .

Dobra zamykam

9368_gold.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...