Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Woltk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sciągnołem Client 2.0.0 potem DOdatke TBC i dodatke Woltk i jak juz woltk sciagne zainstaluje woltk potem naciskam i coś mi patchuje i czy mieliscie tez ze tak patchowalo? i czy dobrze robie że to patchuje.

Daje screna: beztytuuehh.png

Jeśłi dobrze patchuje i potem mam zainstalować te wszystkie patche od 3.x.x do 3.3.5a?

Opublikowano

Hah, po 1 typowy metinowiec jesteś;) po 2 ściągaj patche ręcznie, po 3 sprawdzaj czy są pod tą sama wersję jez. tzn. enUs/enGB, po 4, nie odpalaj przez launcher.exe tylko wow.exe.

Opublikowano

Metinowiec? buehe? Jak dla mnie metin to najgorsza gra jaka widzialem już lepsza tibia chodz nie grałem wiecej niz 3 dni w te gry..

Opublikowano

Ok sciagnolem już patch z innej strony bo na tej go nie było i tak już wszystko spatchowalem do 3.3.5 i wchodze do wowa i nadal czegoś nie ma bo prubuje się zalogować a tam mi pisze o patchu 4.0.0 żeby ściągnąć :O :w00t:

set realmlist nie wiem jaki serwer.. może ktoś podać bo chyba mi to brakuje,..

Legenda
Opublikowano

Ok sciagnolem już patch z innej strony bo na tej go nie było i tak już wszystko spatchowalem do 3.3.5 i wchodze do wowa i nadal czegoś nie ma bo prubuje się zalogować a tam mi pisze o patchu 4.0.0 żeby ściągnąć :O :w00t:

Zmień IP w "realmlist.wtf" i odpalaj WoW'a za pomocą WoW.exe.

Opublikowano (edytowane)

set realmlist 78.31.159.248

To wpisalem w tym realmilis.wtf zapisalem i nadal to samo..

SCREEN: wow2011060914435244.png

Wpisze email haslo i mi potem pisze żeby restar i patch jakis czy chce zainstalować 4.0.0

Edytowane przez Esiu89
Legenda
Opublikowano

set realmlist 78.31.159.248

To wpisalem w tym realmilis.wtf zapisalem i nadal to samo..

SCREEN: wow2011060914435244.png

Wpisze email haslo i mi potem pisze żeby restar i patch jakis czy chce zainstalować 4.0.0

Ja pierdziele...

Daj ss błędu a nie ekranu logowania, który u każdego wygląda tak samo.

Legenda
Opublikowano

To zainstaluj tego update'a.

Pewnie serwer na, którym grasz jest na inną wersje dlatego chce się aktualizować.

Opublikowano (edytowane)

Wyskakuje czy chce zainstalować patch 4.0.0..

i mi upaduje to co na screnie jest ten pierwszy post w tym temacie...

A na Cataclysm to co trzeba zainstalować...

Edytowane przez Esiu89
Legenda
Opublikowano

Jak chcesz grać na Cataclysm'ie, wystarczy że odpalisz plik Launcher.exe i się sam zupdateuje do najnowszej wersji.

Opublikowano (edytowane)
po 4, nie odpalaj przez launcher.exe tylko wow.exe.

Napisałem ci chyba wyraźnie, żebyś odpalał przez wow.exe a nie launcher.exe(skrót na pulpicie zawsze jest odnośnikiem do launchera więc zmień sobie:) Bo launcher.exe najpierw sprawdza wersję, update robi do obecnej na globalu i dopiero wtedy odpala plik wow.exe

Edit: Zapomniałem dopisać, że launcher.exe update robi realmlista na serwer globalny.

Edytowane przez nerv234
Opublikowano (edytowane)

Napisałem ci chyba wyraźnie, żebyś odpalał przez wow.exe a nie launcher.exe(skrót na pulpicie zawsze jest odnośnikiem do launchera więc zmień sobie:) Bo launcher.exe najpierw sprawdza wersję, update robi do obecnej na globalu i dopiero wtedy odpala plik wow.exe

Edit: Zapomniałem dopisać, że launcher.exe update robi realmlista na serwer globalny.

Dałnie a co robiłem co za nie doje b japie... i do takich powinno sie banować umiesz czytać z zrozumieniem?

A teraz sciagnolem The Burning Crusade ..

I dodałem ip itd..

Ale przy wpisywaniu login haslo to wyskakuje mi żeby sie skontaktował z stroną eu.battle.. omg i jak zmienie realmlist ip i zapisze to ciagle mnie na tą ogolnego globa.. a ja chce zeby wejsc na serwer...

Edytowane przez Esiu89
Legenda
Opublikowano

Spróbuj zalogować się na inny serwer na wersji, która masz i zobacz czy działa.

Jeżeli nie to zainstaluj ponownie WoW'a.

Opublikowano

Spróbuj zalogować się na inny serwer na wersji, która masz i zobacz czy działa.

Jeżeli nie to zainstaluj ponownie WoW'a.

Juz zrobilem trzeba bylo troche poszukac u wojka google Dziala elegancko lecz duzo sie napracowalem lecz dzieki ze przynajmniej chciales pomoc :) daje 5.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...