Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pewna klasa w Modern warfare 2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Chciałbym zapytać was o to jakie "perki" albo po polsku "atuty" są najlepsze do klasy nazywanej przez innych graczy " runner"

Mam własny pomysł na to:

pierwszy: maraton(pro)

drugi: waga lekka (pro)

trzeci :ninja (pro )

Czy te "perki " są dobre do klasy runnera odpowiedzi oraz propozycję proszę pisać w komentarzach

Narka Pozdrawiam wszystkich fanów mw 2 :P

post-352897-0-00191200-1307461348_thumb.jpg

Opublikowano

maraton pro , waga lekka pro, Komandos pro... Runner to najczęściej biega z nożem taktycznym wiec bez komandosa ni rusz.. ;d

bez reflików

Opublikowano

Właśnie, komandos będzie dobry, bo możesz sobie skoczyć albo nożować z dalsza. Ninja i tak się nie przyda, bo nikt nie gra już na słuch tylko na wallhacka.

Gracz w gry z serii Call of Duty:) a_kmyklqye.png

sygnaturkak.jpg

Opublikowano

Ninja i tak się nie przyda, bo nikt nie gra już na słuch tylko na wallhacka.

Święte słowa :]

Ale mimo wszystko sam gram ninja i jestem zadowolony, czasem znajdzie się uczciwy gracz.

A perki bardziej zależą od tego na jakim trybie chcesz grać, komandos polecam na rzeźnie typu tdm/dm a ninje na S&D ale czasem na S&D też jest rzeźnia (zależy od ilości graczy)

Opublikowano

bardzo dziękuje za podpowiedz ale moje konto zostalo w pewnym sensie zhakowanie. Wszedlem do zmoddowanego lobby i juz 70 1 th ale zeby sie expic przeszedlem w prestiz i nie mma dobrej broni :(

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...