Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

IP.B Nulled

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

IP.B Nulled jest legalne ?

Słyszałem, że przymykają na to oko, ale wolę wiedzieć.

I jaka jest *jeśli jest* za to kara ?

Opublikowano

Nulled jest nielegalny. Nie no. Jeżeli chcesz sprawdzić funkcjonalność IP Board to sobie pobierz tylko dla siebie. Ale jeżeli chcesz zakładać forum ogólnodostępne, to kupuj od razu Oryginał. Inaczej Ciebie złapią w trymiga.

Opublikowano
Nulled jest nielegalny. Nie no. Jeżeli chcesz sprawdzić funkcjonalność IP Board to sobie pobierz tylko dla siebie. Ale jeżeli chcesz zakładać forum ogólnodostępne, to kupuj od razu Oryginał. Inaczej Ciebie złapią w trymiga.

-,-

Jeśli chcesz sprawdzić funkcjonowanie skryptu możesz (TAK, możesz!) zamówić bezpłatne demo na stronie IPS-u, a nie pobierać nulled, nawet jeśli robisz to tylko w takiej intencji, to prawo łamiesz.

Tak czy inaczej nulled, retail, czy jeszcze co innego nie pobrane z oficjalnej strony IPS-u, a będące jego skryptem jest nielegalne.

Mou zawiodłeś mnie -,-

Opublikowano

-,-

Jeśli chcesz sprawdzić funkcjonowanie skryptu możesz (TAK, możesz!) zamówić bezpłatne demo na stronie IPS-u, a nie pobierać nulled, nawet jeśli robisz to tylko w takiej intencji, to prawo łamiesz.

Tak czy inaczej nulled, retail, czy jeszcze co innego nie pobrane z oficjalnej strony IPS-u, a będące jego skryptem jest nielegalne.

Mou zawiodłeś mnie -,-

Jeznyś. Ja powiedziałem, że w ramach testu to jest legalne?

Opublikowano

Co tu więcej mówić, nulled jest nielegalne i koniec. Za użycie do zalożenia forum grozi grzywna (Invisione szybko znajduje takie fora). Najpierw otrzymuje sie maila z ostrzeżeniem, że jeśli nie zostanie zakupiona licencja, albo forum nie zostanie usunięte w przeciągu jakiegoś czasu nałożą karę finansową, a w przypadku nie zastosowania sie do instrukcji wyciągane są konsekwencje. Lepiej nie ryzykować.

Opublikowano

wersja nulled nie legalna.

Chociaz ich dzialania nie maja w polsce znaczenia wiec mozesz nulled uzywac. No chyba ze to bedzie jakies ,,pro elo elo" wielkie forum :)

Ale osobiscie polecam od community.invisionpower.com :) Najlepsze dodatki rzecz jasna takze.

Opublikowano

OK.

Zamykam temat

Dziękuje za odpowiedzi.

Nie umiesz zamykać tematów.

Opublikowano

IPS ostatnio klientów w chuja robi, bo takie cybkurwy siedzą już dość długi czas na nulled, każda osoba mająca chociaż trochę zielonego pojęcia by od razu zauważył, że nulled.

Po prostu. Zgłosiłem ostatnio kilkanaście znulledowanych for, lecz nadal działają, i ni chuja.

Innym razem.

Opublikowano
Co ty pierdolisz. Wersja nulled jest za darmo i chyba jest legalna, nie wiem.

Własnie co Ty pierdolisz, skoro o niczym nie masz pojęcia. Nulled to nulled = NIELEGALNE.

A tak po drugie, często przymyka na to oko Polska policja ; ).

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...