Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich ;)

Planuje nad powrotem do silka tylko nie wiem jaki server wybrać (prywatne) ^^

Jeśli możecie napisać co jest grane na danym serverze, ponieważ dawno nie grałem więc nie wiem co i jak czy są na danym servie lagi,crashe itp.

Zapraszam do wpisywania

Pozdrawiam

Opublikowano (edytowane)

Ja ci na razie polecam ZSZC czy water czy earth , z tego względu że wbijasz tam max do 15min . Niestety jest to standardowy privat gdzie są tylko china postacie , sporo koksów z sunami na hlvl , bark stalli , spora ilość tureckich graczy [ prawie jak w każdym privie] , to tak w skrócie . Jeśli jesteś wytrwały i wolisz czekać nawet godzinami żeby wbić to polecam Esro , pierwszy privat server z eu charami i w zasadzie posiadający działające wszystkie pierdoły typu stalle , CTF itd [ prawie wszystko jak w Isro ] , sporo low lvl bo server młody , niestety jeśli się nie mylę to tylko 1800 slotów wiec server crowdead 24/7 , gdy nie wbijesz za pierwszym razem dostajesz dc/crash , raty trochę niższe niż na ZSZC [logiczne skoro tam tylko china chary ] , rejestracja działa tylko 30min dziennie , to też tylko w wielkim skrócie . Najlepiej sobie poczytaj o obu serverach , pooglądaj filmiki na YT i sam zdecyduj .

ZSZC - http://www.primarygaming.net/ [ na forum znajduje sie client ]

Elite SRo - http://www.sro.vn/

Są oczywiście jeszcze inne privaty typu Mysro , Sjsro , czy SWsro ale są one już trochę mniej popularne dlatego o nich nie piszę , radzę również o nich poczytać na innych forach :)

~Ti3v

Edit: ciekawe za co ten - ; | jak ten ktoś jest taki mądry to niech może coś napisze .

Edytowane przez Ti3v

Nick ING : Hantyr

Opublikowano (edytowane)

A jak z botem do ZSZC ?

Btw. Dzięki za info i fatyge ;)

PS. Był jakiś update do ZSZC jeśli tak to jaka wersja clienta ;) ?

Edytowane przez Crossbow