Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Lagi

villmus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie.

Laguje mi tylko nfs inne gry chodza normalnie ... co sie dzieje ? grafike mam 9600 GT , ramu 2 GB . Prosze o pomoc .

OmG ..

Opublikowano

Net : 1 GB/s

Wyłączone

Anty ON ...

Nie możliwe, że masz 1GB/s !!!

Może 1MB/s? Na pewno nie 1GB bo tyle w Polsce nie ma...

OmG ..

Opublikowano

Też mi ostatnio tnie, że w to nie gram, defragmentowałem dyski (łącznie ze 3h...) itd., a tak tnie, że wole iść zjeść pierogi z tesco :D Dam też + jak ktoś rozwiąże ten problem. :)

Opublikowano

Ja mam na minimum i jeszcze na oknie gram, rozdzielczość na 1024x... ileś tam, na mniej nie dam, bo po 1. nic nie będę widział, a po 2. przy rozdzielczości 800x600 można złapać zajawkę na liczenie pixeli.

@villmus próbowałeś defragmentować i oczyszczać kompa z syfu?

Opublikowano

Ja mam na minimum i jeszcze na oknie gram, rozdzielczość na 1024x... ileś tam, na mniej nie dam, bo po 1. nic nie będę widział, a po 2. przy rozdzielczości 800x600 można złapać zajawkę na liczenie pixeli.

@villmus próbowałeś defragmentować i oczyszczać kompa z syfu?

około 2 miechy temu miałem formata, myślę że przez ten czas nie zdążyłem zasyfić tak kompa .

OmG ..

Opublikowano

Robiłeś formata mniej więcej w tym samym czasie co ja, a uwierz mi, że w ten czas można zasyfić kompa...

Spróbuj defragmentację wszystkich dysków, może przynajmniej Tobie to pomoże, a ja sobie poczekam na kolejne 4GB RAM do kompa. :)

Opublikowano

Lepiej sprawdź czy masz wysokie pingi.

U mnie czasami w południe mam wysokie pingi,a net mam w multimedii 6mb i z tego co zauważyłem jest to wina Dns-ów,wtedy u mnie pomaga zmiana Dns-ów przez co nie tracę na połączeniu i pingi są niskie.

• 1 rok później...
Opublikowano

dołaczam się do tematu

goście niespanujcie w tak starych tematach nieodkopujcie tematów co tak dawno sie zakończyly temat powinien byc zamkniety a jak niejest to niepiszcze w nich

Opublikowano

@UP

Nie baw się w moderatora. Na razie bez ostrzeżenia.

Proszę o nieodkopywanie starych tematów. Jeżeli masz problem to załóż własny temat i opisz dokładnie na czym polega problem.

Zamykam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...