Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

POMOCY! wysadziło płyte

bartekkkk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Co mam zrobić, wczoraj mi "wysadziło" diablo w nagrywarce. Jak mam znowu grac bo jak wiem diablo chodzi z płytą, a akurat tego już nie mam. Pudełko z key'em mam itp.

PROSZĘ WAS O POMOC !! Z góry dziękuje.

Opublikowano

HeHe też to przeżyłem.Wtedy byłem na maxa zajebany d2 i jak 2 dni nie grałem to mnie nosiło xD

Nic nie zrobisz...Musisz zapierdalać do sklepu po drugą płytę :) ( będziesz miał 2 klucze najwyżej ( ja mam 4 i puszczam 4 boty xD ))

boyka.jpg

Opublikowano

nie ma juz pudełkowych dystrybucji diabełka, płytkę możesz kupić co najwyżej na allegro, jak ci nie zależy na oryginalnej płytce to sciag z neta, bo tu ważny jest cd-key a nie płyta

barcl.gif
Opublikowano

Podpowiem tutaj koledze, że jest możliwość grania w Diablo II bez płyty. Wystarczy, że skopiujesz dwa pliki (D2XMUSIC.MPQ i D2XVIDEO.MPQ) do głównego folderu z grą. Niestety one znajdują się na płycie (twoja uległa destrukcji :/ ). Możesz próbować ściągnąć je z dowolnych stron, lecz powiem ci, że te pliki nie zajmują mało.

Opublikowano (edytowane)

"nie ma juz pudełkowych dystrybucji diabełka"

Pierwsze słyszę ...

Na stronie blizzarda jak masz oryginalne klucze możesz ściągnąć całą grę i wypalić na płytkę.

Możesz kupić D2 z LoD-em w Empike lub w MM

Edytowane przez shakoss

24764889.png

Zamknęli mi serwery do Fify 10...

Dzikimati1972.png

bitwalineage2ryspz4.png

Opublikowano

najłatwiej będzie ściągnąć tą płytę bo to żadna różnica w graniu, tylko musisz znaleść tą samą wersję gry :)

Opublikowano

wejdz na strone producenta gry, tam sie gdzies pobieralo, podawalo swoje klucze oryginalne i normalnie mozna smigac. ja tak kiedys zrobilem i gicior. z tym, ze mi plytka nie wysadzila sie tylko nie chce odczytywac pliku data xD