Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć było już dużo takich tematów ale nadal żaden z nich mi nie pomógł otóż kiedy włączam gre wyskakuje błąd w którym pisze no suitable card found czy coś takiego ale jest tego jeszcze dużo więcej.

Ściagnełem najnowszego directX ale to nic nie pomogło.

Jestem cienki w sprawie sterowników do karty graficznej itp ale jak patrzyłem jakieś poradniki to mam karte graficzną Radeon 9200 AGP

Czy mógł by mi ktoś znaleźć jakąś aktualizacje czy coś w tym stylu bo całkowicie nie mam pojęcia co robić.

Może jest jakiś inny sposób jeżeli tak to bardzo prosił bym żeby ktoś napisał

I przepraszam za to że jest nowy temat i pewno niedługo zostanie on zamknięty ale prosze przynajmniej aby moderator poczekał aż ktoś odpowie.

Opublikowano

A zainstalowałeś te programy: dotNetFx40_Full, xnafx40_redist - Po ściągnieciu gry? - Może to być wina, tego, brak owych plików.

Damian: Nie widzę żeby pisało?

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Opublikowano

Zainstaluj od nowa :

NEt Framework 4.0

XNA Framework Redistribute 4.0

DirectX 9.0b

i najnowsze stery do twojej karty graficznej

Zmień też ustawienia karty graficznej na wyświetlanie 3D

Opublikowano

a jak zmienić te ustawienia ?

A zainstalowałeś te programy: dotNetFx40_Full, xnafx40_redist - Po ściągnieciu gry? - Może to być wina, tego, brak owych plików.

było napisane w temacie że zainstalowane

Opublikowano

Sprawdź czy karta grafiki ma akcelerator 3D jeżeli tak to w panelu sterowania karty graficznej np w NVidia Controls Panel lub CCC ( Catalyst Control Center ) zmień ustawienia grafiki 3D.

Opublikowano

Twoja karta graficzna nie jest kompatybilna Z XNA 4.0.

Przykro mi dopóki sobie nie sprawisz nowej karty graficznej to sobie nie pograsz.

Opublikowano

aha dzięki za taką odpowiedź zresztą czekam na innego kompa bo na tym chciałem se pograć bo drugi w naprawie :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...