Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Szybki exp na CabinFever

Wrrr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

na bl też nieźle za nie idzie, ale najlepiej jak się ma elite albo s elite to jak ktoś nie przestrzega twoich zasad kick i tyle ;-) 12 killi=260k pkt

niekoniecznie koledzy z apteczkami, tu dobe są też medkity ;]

Opublikowano

Ładnie to zrobiłeś.Na CabinFever ładnie się expi, szybko i spokojnie.Polecam expienie.

CabinFever - Przypomina mi fajny horror...

A tak w ogóle, dobra robota. Leci '' + ''

zv669_sipeantus.png

Opublikowano

znałem ten sposób. przydaje się i ładnie można wyjść na tym. nawet lepiej niż z flamem z dobrym teamem.

bugiem raczej tego nazwać nie można, ponieważ Nexon by z tym nic nie zrobił, a do tego nie trzeba laga czy innych wspomagaczy.

lapaj +

Opublikowano

Hej już tak klanowo dawno próbowaliśmy ale żeby to miało sens przynajmniej 3 osoby muszą mieć caltropsy (one także zatrzymują zombie) i pare lata osób z aidami my tak zawsze przechodzimy extrema.

Opublikowano

Niby jak za powerleveling jak ja tylko stawiam to co nexon nam dał nie padam specjalnie np. w 5 rundzie...

76561198090890807.png

Opublikowano

ta tyle to też wiem ;p wystarczy że rzucisz granata i odejdziesz od drzwi i się zbuguja i nie będą wchodziły do środka ;p

ILoveVomitI.png

hghhs.jpg

Opublikowano

mam speca + caltropsy i racja daja niezle pkt ale juz to zmienili i jak zombiak wybuchnie to caltropsy znikaja co znacznie osłabia ich skutecznosc

1331059428-U215643.gif

Gość _Shadowlord
Opublikowano

@Anihhilator

Tak, tylko za to jest odrazu ban za Game Logi.

Opublikowano

jak ktoś umie zablokować game logi to nie dostanie bana do puki inny użytkownik go nie zreportuje

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

• 9 miesięcy temu...
  • 4 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...