Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Prośba] Item_proto.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam prośbę jeśli ktoś ma czas i lubi bawić się z broniami to bardzo bym prosił o gotowe item_proto z gotowymi epikami i ich atakami na pliki 2010r. Będę bardzo wdzięczny gdyż nie radzę sobie z tym. Gubię się podczasz robienia tego i bardzo mnie to wkurza. Więc bardzo was proszę, wiem że wydaje wam się to że jestem leniem i zaraz mnie skrytykujecie ale każdy ma swoją opinię. Ja proszę o pomoc bo nie radzę sobie z tym a nie dlatego że jestem leniem. To tyle Pozdrawiam i bardzo dziękuje wszystkim.

Opublikowano

Zapraszam do wyszukiwarki google. Nie mówię że jesteś leniuchem, ponieważ na początku sam się gubiłem. Wpisz w google szukaną frazę, np. "Epiki na prywatny server metin2" i już. Uwierz tego jest wpi.... xD.

Zbieram +.

Opublikowano (edytowane)

@UP Dzięki na pewno poszukam. Prośbę też załączyłem dlatego że nie mam pomysłu jakie epik z czego jakie ulepszacze i co za tym idzie drop i exp. Dlatego proszę o pomoc w tych sprawach ;).

@Edit

Albo inaczej. Powiedzcie mi tylko co z czego najlepiej się robi i jaki atak na te epiki ( lub z jakiego klienta to item_proto jest dobre i odpowiadające pod serwer RPG). Dziękuje wszystkim!

Jeżeli postawie dedyka lub mój kolega za pomoc daje GM!

Edytowane przez Elite Valder
Opublikowano (edytowane)

Epiki najlepiej się robi tak :

Partyzanta > Epiki z broni 2 ręcznej

Miecz Bojowy > epiki broni 1 ręcznej

Ataki nie przekraczające 300.

Edytowane przez Oskar13

Zbieram +.