Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Więc tak kupiłem sobie wiedźmina 2 za 80 zł w MediaMarkt. Instalacja była normalna potem automatycznie zaktualizował do wersji 1.1. Klikam uruchom grę pokazuje się głowa wilka i po paru sekundach wraca do okienka 'uruchom grę'. Przeinstalowywałem grę już chyba z 7 razy otwierałem w oknie, zmniejszałem detale i rozdzielczość i dalej nic ;(. Potem wyszedł patch 1.2 gdy włączyłem launchera zapytało czy chce zaktualizować. Zaktualizowałem ale to gówno nic nie dało, dalej jak było tak jest. Instalowałem jeszcze 'coś z 2 cd gry' ale dalej nic ;(. Instalowałem nowe sterowniki, próbowałem wszystkiego co pisało na http://www.en.thewitcher.com. Zauważyłem że spora ludzi ma taki problem, niektórym pomaga uruchomienie w oknie, ale mi nie ;(. Może ktoś z was miał taki problem i go rozwiązał ? Albo ktoś ma jakiś pomysł ? Mój sprzęt to 4 GB ramu, procesor 4x 3.2 GHz, Karta graficzna 1GB GeForce GTS 250, System: Windows 7 32 bit(Spełniam zalecany wymagania gry)

Edytowane przez lolux
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...