Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siem. Ostatnio dostałem bana za AFK (czyli ,że mnie nie było a byłem w grze , po prostu musiałem zjeść obiad) na 7 dni . Przed tem dostałem 2 razy na 4 dni za wychodzenie z gry . I moje pytanie jest następujące na ile dni dostane ponownie bana i kiedy będzie Pernament

Opublikowano (edytowane)

Co do bana to administracja nie mogla cie zbanowac za AFK za to bana niema...

Lecz istnieje trybunał który najwyraźniej cie zbanował.

Co do perma:

Nie dostaniesz widziałem typa 154 leavów więc perma niemiał.

Za 1 opuszczenie meczu bana nie dostaniesz.

Jest granica tzn. 2 leavy na 1 tydz. jeśli zrobisz 3 to łapiesz bana na te 3-5dni.

@edit

Taka moja rada:

Jeżeli musisz gdzieś wyjść napisz ludziom że wychodzisz na /all dzięki temu ludzie się nie zdenerwują że wychodzisz.

Pisz im że i tak poradzą sobie bez ciebie to poprawi im morale :D. ( Czuje się jak komandos :D )

Pozdro.

PS.

Grasz na EU czy US ?

Edytowane przez Michał370
Weteran
Opublikowano

Co do bana to administracja nie mogla cie zbanowac za AFK za to bana niema...

Lecz istnieje trybunał który najwyraźniej cie zbanował.

Co do perma:

Nie dostaniesz widziałem typa 154 leavów więc perma niemiał.

Za 1 opuszczenie meczu bana nie dostaniesz.

Jest granica tzn. 2 leavy na 1 tydz. jeśli zrobisz 3 to łapiesz bana na te 3-5dni.

@edit

Taka moja rada:

Jeżeli musisz gdzieś wyjść napisz ludziom że wychodzisz na /all dzięki temu ludzie się nie zdenerwują że wychodzisz.

Pisz im że i tak poradzą sobie bez ciebie to poprawi im morale :D. ( Czuje się jak komandos :D )

Bzdury;].

Za wyjście jest Ostrzeżenie -> ban 1 dzień -> ban 3 dni -> ban 7dni -> potem każde następne jest nagradzany banem wielokrotności 7dni.

Za afk jest ban, tylko gracze którzy z tobą grali muszą złożyć na ciebie report( jak to się robi? po zakończonej rundzie klikasz prawym na nick delikwenta następnie lewym na "report..." wybierasz odpowiedni temat raportu, nie musisz nic pisać w komentarzu, najczęściej taka osoba jest karana, ponieważ nikt nie lubi kiedy się opuszcza bitwe)

Ale jeżeli jest się afk więcej niz 5min, automatycznie wywala ciebie z bitwy i zalicza to jako samoczynne opuszczenie gry, przez co dostajesz automatycznego bana.

@down:

Dokładnie, zapomniałem o tym ;]

Opublikowano

Co do upa, to nie zawsze po banie 7 dniowym jest kolejny ban na 7 dni, jeśli po pierwszym siedmiodniowym banie nie wychodziło się z gier przez jakiś czas to dają bana na 1/3 dni.