Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

jest mala sprawa, nie wiem zbytnio jak teraz sie rozwijac tzn chodzi ogolnie o eq skille i staty

narazie mam 109lv i robie eody dla zarobku, staty mam kolo 455 str ok 60 inta i chyba 360 dexa ? (nie pamietam ile) mam tez jeszcze 25pkt do rozdania, w co dac do lepszego eq?

eq mam takie: 2x osm blade of DB +7 po 26CD kazdy, stit matrialsuit +8 7% ss amp, mystic butki +6 +50hp (na defa je nosze, zawsze latwiej na dungu), stit rekawiczki +9 7% ss amp, kolce: grandma yerte cos tam, te jak vampirki i jedne bless +1, bransoletki adept+1 i ta gradma cos tam ;p bizuteria: vampiric amulet +3, 3x RoL+1 i live absorbing ring +2/3 (nie pamietam, 5% wysysu ma), osm armor helm +7 30% CD, epaulet of fighter/guardian +6 (zalezy na co uzywam), beld of rapid +4

do wydania mam ok 35kk, jak kupia mi helma to z 42/43kk bedzie no i ciagle jakos sie zarabia

i jeszcze jedno pytanie, narazie combo mam takie: completerka 9lv, GM'ka 9lv i mirage grind 18lv, dokupywac teraz death tempest zamian za mirage czy jeszcze nie?

PS jak narazie nie planuje na pvp nic robic wiec jbc piszcie only o pvm

z gory dzieki

pzdr :)

beda 5* i +'iki ;p

Opublikowano

om eq masz dobre na jakim servie grasz bo jak coś mam bladera 152 i wa 120 na marsie moge ci coś tam pomóc...co do skilli to nie zapomnij 9 lvl :D Chociaż popróbuj bo niektóre na 10 są lepsze..czy tam 11-12

[EX]MinecraftMpcForum TOP1 Player !!

Kiedyś Zbierałem - A teraz Zbieram + :P

DAJ + !! :P Oczywiście jeżeli w jakikolwiek sposób pomogłem xD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...