Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z GTA San Andreas - SA-MP

Hardcore135

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie. A dokładniej, po zainstalowaniu GTA San Andreas oraz SA-MP-a , SA-MP Nie wyszukuje mi serwerów. Po prostu pusto. A gdy sam próbuję się połączyć z jakimś serwerem, tzn. sam wpisuję IP to po angielsku pisze mi coś w stylu : Brak połączenia. Łączę ponownie. Nie wiem czy to ma coś wspólnego z firewallem ale jeśli tak i trzeba w nim odblokować jakieś porty lub coś takiego to proszę o pomoc bo już zapomniałem jak to się robi. A jeśli nie to w każdym razie proszę o jakąś pomoc.

PS.

Aaa. i dodam tylko że mam oryginalną grę, a nie pirata...

Proszę o pomoc.

Opublikowano

Mój kolega też tak miał miał wersję gta chyba 2.0 czy jakoś tak zainstalował starsza wersję i mu działa :)Może da ci coś ta rada.

Wciśnij + PRZECIEŻ ZA TO NIE ZAPŁACISZ...

Opublikowano

No nic to nie dało.Pobrałem patcha który zmienia wersje gry z v2.00 na 1.00 zainstalowałem i pisze że jest już pomyślnie zainstalowany. Ale SA-MP dalej nie wyszukuje serwerów... ;(

PoMoCy...!!

Gdy sam wpisze IP serwera gra się włącza i pisze dokładnie tak:

SA-MP 0.3a Started

Connecting to " tu jest IP serwa na jaki wchodze"

The serwer didn't respond. Retrying..

aNie wiem już co mam robić przeinstalowałem 2 razy GTA, SA-MPa to już chyba 10 razy instalowałem i nic. Ani serwerów nie wyszukuje ani nie działają jak sam wchodze ;(;(;(

Opublikowano

Zainstaluj inną wersje samp'a. Najlepiej SA-MP 0.3b

btw.

http://www.mpcforum.pl/topic/181282-wstawianie-problemu-obowizkowy-wzr/

Do 21

Opublikowano

OoO.. dzięki wielkieee ;D działą ;D wielki plus dla ciebie ;p nie zainstalowałem w prawdzie wersji 0.3b ale 0.3c no ale ty powiedziałeś że inna wersje ;D dzięki wielkie ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...