Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Walenie trupa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z "lodem" sie e..ee

Bo to takie zimne wogole jak ??

Ja bym rady nie dal.

A moze.

Chociaz ten co to wymyslil nie jest sam , o takich myslach na pewno.

Specjalista
Opublikowano

Jak koleś nie ma jak uprawiać sex z normalną dziewczyną w sensie żywą to niech sobie bzyka trupa jak nikt nie widzi to już jego sprawa czy dostanie jakiejś choroby czy mu penis odpadnie xD Moim zdaniem to żadna satysfakcja uprawiać sex z trupem już bym wolał dmuchaną lale :)

1365526782-U231645.png

Opublikowano

Aj tam tr00lowanie odrazu.

Ja zawsze uwazalem trooli za osoby obdarzone poczuciem humoru i dystansem do siebie :)

I oczywiście błyskotliwym dowcipem.

Szacun dla tr00li.

@TOPIC

Polecam obejrzec film ''Nekromantik''

Porzygacie sie , ale fajny xD

63989389769756300986.png

Opublikowano (edytowane)

Co Wy chcecie nekrofilia to normalna fajna rzecz. Robicie z nim co chcecie, jak w bajce.

Walę trupa już od miesiąca, ale chyba niedługo go zmienię, bo mi zaczął śmierdzieć.

Jak też będziecie mieli to przyprowadźcie go do szkoły i powiedzcie że zombie atakuje.

Polecam.

joke, wolę psy.

Edytowane przez PedoÐres

wsrh2.png

Nie wykonuję zleceń. Jeśli pomimo tego dostałeś ode mnie sygnaturkę, czuj się wyróżniony ^^

Opublikowano (edytowane)

Odkrywasz od nowa internet? nawet to w 2009 sam nakurwiałem to na forum.To jest stare w chuj i dawno nie śmieszne ...

Streszczenie :

Typ pyta się o ruchanie trupa.Trafił na doświadczonego nekrofila który opowiedział mu o ruchaniu trupa wprowadził w zasady - nigdy nie ruchamy prosto z ziemi bo to ścierwo

poinformował go że jeśli trup na nic nie był chory (AIDS) to może ruchać dowoli jednak lepiej jest w kondomie.Dodał też słówka o nekrofil party i to tyle.

Edytowane przez Kaled
Opublikowano

Co Wy chcecie nekrofilia to normalna fajna rzecz. Robicie z nim co chcecie, jak w bajce.

Walę trupa już od miesiąca, ale chyba niedługo go zmienię, bo mi zaczął śmierdzieć.

Jak też będziecie mieli to przyprowadźcie go do szkoły i powiedzcie że zombie atakuje.

Polecam.

joke, wolę psy.

wcale bym się nie zdziwił jak byś to ty napisał

Opublikowano

Polecam.

joke, wolę psy.

idź się leczyć bezmózgowcu myślisz że zabłyśniesz takimi tekstami...? powinni cię zbanować CHUJ CI W MORDE