Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Login error. Czyżby skradzione konto?

EmpiUfo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

chejo gralem jakies max 30min temu w warrocka bylo all git lecz wylazlem z niego aby zrobic sobie gold3day bo dzieci kickaly bo mialem hacka 5slot gdy juz zrobilem proboje logowac sie na stronce zle passy a gdy proboje przypomniec pass to pisze ze zly e-mial a na 90% podaje dobrego juz skanuje kompa kasperskim lecz troche to zajmie a co mnie najbardziej dziwi ze ostatni na acc logowalem sie ja i antywir niekrzyczal chodz zawsze jest nadwrazliwy tzn nawet jak nieszkodliwy to krzyczy ze wir i go kasuje

a i dzisiaj nic nie pobieralem ostatnio chyba z kilka dni temu wiec akurat czemu dzisiaj pass'y z\le przecierz codzinnie sie logowalem do wr

support pomoze? znam date urodzenia i odp ale nie mam kody esn co byly uzyte na koncie

a i zobaczcie sami ostatni ja sie logowalem 7:02 (czas warrocka)

To jest ukryta treść, proszę

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

A więc. Jeśli twoje hasło lub ID zawiera znaki takie jak z czy y sprawdź czy nie zmieniła Ci się czasem ich pozycja.

Jest to często spotykany problem z racji łatwości jego wystąpienia.

Wystarczy tylko jednoczesne wciśnięcie o ile dobrze pamiętam CTRL + SHIFT by układ klawiatury zmienił się na Polski (214).

Najlepiej jak odpalisz sobie notatnik i posprawdzasz czy znaki używane w twoich passach napewno są na swoim miejscu.

Gdyby jednak okazało się, że ktoś faktycznie ukradł Ci konto to tutaj będzie się liczyła szybkość działania.

Od razu musisz bowiem napisać tickieta podając w jego treści wszystkie ostatnio używane ESN, datę urodzenia, odpowiedź na pytanie,

historię emaili - czyli ogólnie wszystko co może wiedzieć tylko prawowity właściciel tickieta.

Dobrze jest też dodać dopisek z prośbą o sprawdzenie logów logowań pod kątem adresu IP.

To jednoznacznie określa czy konto faktycznie należy do Ciebie.

Powodzenia : )

1373662483-U83583.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...