Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cracked Steam

grochu21

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

NIGDY ALE TO PRZE NIGDY nie pobieraj crack'a do steam'a . Automatycznie się aktualizuje jeśli wyjdzie jakiś nowy patch bądz protocol.

Reinstal Steam i wszystko będzie śmigać .; )

Zbieram - !

Opublikowano

NIGDY ALE TO PRZE NIGDY nie pobieraj crack'a do steam'a . Automatycznie się aktualizuje jeśli wyjdzie jakiś nowy patch bądz protocol.Reinstal Steam i wszystko będzie śmigać .; )

nie rozumiem Twojej wypowiedzi... w ogóle..

Crack steam bardzo fajna sprawa ale jedyny minus nie mozna mieć ogrinalnego i pirackiego.. bo on podmienia pliki itp.. wiec mogą całe konto zablokować lecz jeśli masz mieć tylko piarat to crak steam super jest.

Zakładasz jakies lewe konto na potrzeby crak steama i sciagasz gry :) jesli jest to np. cs to sam sie aktualizuje nie potrzebujesz patchow.

http://www.mpcforum.pl/topic/306861-tutsteam-crack-wszystkie-gry/

temat i opis co i jak zrobić

dostepnym spora ilość gier polecam.

Lecz pamietaj by nie mieszać z orginalnym kontem steam jesli posiadasz na nim gry :)

b_560_95_1.png

Opublikowano

@up

Steam Wszelkie aktualizacje ma automatycznie , także nie trzeba nic pobierać . ; ) , a zwłaszcza jakiś gówien , gdzie nigdy nie wiesz czy to keyloger czy nie ; )>

Zbieram - !

Opublikowano

nie wiadomo ja bym wolał zakupić i wydać parę groszy na orginalnego steam ja mam ale zbanowany se gram na serwerach niezabespieczonych :D ale i tak mi bije wszystko ranga itd

graphic.png

76561198162331360.png

Opublikowano

Zadziała Ci tylko CS:CZ i 1.6 na steam cracku, bo tylko takie pliki gcf są do niego dołączone.

Nic nie zbieram

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...