Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

1 na koniec szkoły

19mateo19

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, z fizyki wychodzi mi 1 ( 1,1,1 ) na koniec roku, w pierwszym okresie było 2.

Czy przejdę do 3klasy gim. ? Słyszałem że z jedną jedynką się przechodzi, a z większą pisze się komisa

Opublikowano

Facepalm... jak sie nie uczyles to na co ty liczysz ? Wez sie w koncu w garsc i zacznij sie uczyc by miec przyzwoite oceny (nie mowie o 5 ... chociaz 3,4 ... to nie problem). Jak ci sie nie chce uczyc to trzeba pocierpiec.

Zadnego warunkowego nie bedzie -.-' . Jedynie poprawka mu zostaje ...

jqeuR.png

Opublikowano

jakim trzeba byc kretynem zeby byc z czegoś zagrożonym... nie ogarniam takich ludzi, co ty niby w domu robisz cały czas? masturbujesz sie pomidorem? ja chociaz kompletnie nic nie umiem z chemii bez problemu mam 2.

Opublikowano

BO SIE OPIERDALALES PRZEZ CALY SEMESTR !!!! Efektami pracy są jej owoce czyli w twoim przypadku brak warunkowego i mozliwe kiblowanie ;] . Trzeba bylo sie uczyc a nie grac i walic konia na ***************.

jqeuR.png

Opublikowano

Facepalm... jak sie nie uczyles to na co ty liczysz ? Wez sie w koncu w garsc i zacznij sie uczyc by miec przyzwoite oceny (nie mowie o 5 ... chociaz 3,4 ... to nie problem). Jak ci sie nie chce uczyc to trzeba pocierpiec.

Zadnego warunkowego nie bedzie -.-' . Jedynie poprawka mu zostaje ...

I ty i inni pierdolicie głupoty.

Jeżeli się wstawisz przed komisją i powiesz, że chcesz warunek i napiszesz do dyrki pismo to bez problemu.

w83od2.jpg

Opublikowano
Trzeba bylo sie uczyc a nie grac i walic konia na ****************.

nie pierdol bo nie wiesz z jakiego powodu mam 1.

nie byłem w szkole ponad miesiąc z powodu choroby

Opublikowano

No poprawka pewnie.

Ale nie wiem jak można dostać 1 pod koniec (??)

Nawet nie trzeba się uczyć, tylko słuchać co pani mówi na lekcjach i skończysz ze średnią minimum ~3,5 . A prace domowe to zadane.xx.

Jeśli nie chce Ci się wchodzić na zadane.xx i łatwo przepisać ani posłuchać co ma do powiedzenia pani, to sorry, ale trzeba cierpieć . ;s

@up

jaki problem miesiąc nadrobić?

kilka sprawdzianów poprawiasz na 2 i masz już dwójkę.

wsrh2.png

Nie wykonuję zleceń. Jeśli pomimo tego dostałeś ode mnie sygnaturkę, czuj się wyróżniony ^^

Opublikowano

Zależy czy już nie wykorzystałeś warunku przysługuje jeden na trzy lata gimnazjum ale też mogą się nie zgodzić .

Np. Jak się nie uczyłeś + przeszkadzałeś bardzo na lekcjach to nauczyciel może cię udupić :D

imgadi.jpg
Opublikowano

nie pierdol bo nie wiesz z jakiego powodu mam 1.

nie byłem w szkole ponad miesiąc z powodu choroby

Wiesz co koleś takie usprawiedliwienie ocen wciskaj naiwnym. Ja mam paru znajomych co mają poważne choroby. Nieraz zdarzało im się nie być 2-3 miesiące w szkole , ale nigdy nie mieli na koniec 1 czy 2 ;]. Po prostu opierdalales sie . Poza tym semestr od stycznia do czerwca to jest 5 miesiecy a ty 1.25 miesiaca nie byles w budzie no to sory miales ponad 3 miesiace na zdobycie przyzwoitych ocen :).

jqeuR.png

Opublikowano

Mój kolega złamał ręke 2 września. Nie było go miesiąc.

Potem nie mógł nic pisać przez 2 miesiące. Z w-fu wychodziło mu 1. W jeden dzień zaliczył 1km, 60m, rzut kulą, siatkówke.

W tydzień poprawił wszystkie oceny, jest typem lenia, nie jest kujonem - tepi kujoństwo.

Więc...

Prosze cię, nie mów że przez 1 miesiąc nieobecności masz 1 ! miałeś jeszcze 9 innych miesięcy na poprawienie ocen. Masz za swoje. Nie spamuj takim żalem na mpc.

"O boze mam 1 , co ja mam teraz robić, przestańcie to nie moja wina nie było mnie miesiąc"

A wyp...

63989389769756300986.png

Opublikowano

Jak się postarasz i nauczysz to zdasz jak ja : w piątek pisaliśmy test i dziś najlepsza ocena w klasie szóstka.

userh.png

25860740.png

Opublikowano

Jak się postarasz i nauczysz to zdasz jak ja : w piątek pisaliśmy test i dziś najlepsza ocena w klasie szóstka.

W GIMNAZJUM JEST TRUDNIEJ NIŻ W PODSTAWÓWCE

@EDIT

Mój kolega złamał ręke 2 września. Nie było go miesiąc.

Potem nie mógł nic pisać przez 2 miesiące. Z w-fu wychodziło mu 1. W jeden dzień zaliczył 1km, 60m, rzut kulą, siatkówke.

W tydzień poprawił wszystkie oceny, jest typem lenia, nie jest kujonem - tepi kujoństwo.

Więc...

Prosze cię, nie mów że przez 1 miesiąc nieobecności masz 1 ! miałeś jeszcze 9 innych miesięcy na poprawienie ocen. Masz za swoje. Nie spamuj takim żalem na mpc.

"O boze mam 1 , co ja mam teraz robić, przestańcie to nie moja wina nie było mnie miesiąc"

A wyp...

ZROZUMCIE, ŻE TO OD NAUCZYCIELA ZALEŻY, JA BYŁEM W 3 GIM. Z 3-4 RAZY NA WFIE I MI DAŁ TRÓJE NA KONIEC, TO SAMO Z MUZYKI

DO AUTORA : BĘDZIESZ MIAŁ POPRAWKĘ NA KONIEC SIERPNIA I SIĘ NIE MARTW, BO JAK MASZ SPOKO NAUCZYCIELA TO CIĘ PRZEPCHNIE (PRZYKŁAD: W 2 KL. MIAŁEM POPRAWKE Z MAJCY I MI ZADAWAŁ PYTANIA CO TO JEST POTĘGA I WZÓR NA POLE KWADRATU), A POZA TYM TO MASZ JESZCZE TEN TYDZIEŃ NA POPRAWY TO PRÓBUJ POPRAWIĆ

Opublikowano

@up

Nie koniecznie tydzień, u mnie w gim do jutra muszą wystawić. :D

Powiem, że sam zaliczyłem 2 przedmioty, jeden dzisiaj a drugi w piątek.

Męczyłem się nie wychodziłem z domu, ale napisałem ;p

@Topic

To tylko od Ciebie zależy czy zdasz czy nie.

Opublikowano

Żadnego warunku w 3. klasie nie ma. Dlaczego? Jak przechodzisz do następnej klasy to musisz zaliczyć przedmiot ten na którym Cię przepuścili. A niby jak zdasz ten przedmiot skoro przejdziesz do innej szkoły?

1358809676-U384748.png

Opublikowano

Hmm, polecam robić to co każą na lekcjach (przynajmniej słuchać aby coś zapamiętać) a potem luzz i nic do roboty.

Nie rozumiem takich ludzi którzy na lekcji nic nie robią i narzekają że jest nudaaa... a potem 1 na koniec.. ;x

I dopiero się budzą w czerwcu że chcą poprawiać ..

Aaa, i chce dodać że warunek można dostać tylko w 1 . B)

Opublikowano

I ty i inni pierdolicie głupoty.

Jeżeli się wstawisz przed komisją i powiesz, że chcesz warunek i napiszesz do dyrki pismo to bez problemu

.

Chyba nie lałeś, poprawka i do widzenia. Chyba, że nauczyciel jakaś pizda i się nad tobą zlituję.

; )

Opublikowano

Tak jak pisali, albo sie uda przejsc na warunkowym (w co wątpię bo osobiscie nie znam takiego przypadku) albo komis.

everythingfou - sprawdź to.

Opublikowano
Żadnego warunku w 3. klasie nie ma. Dlaczego? Jak przechodzisz do następnej klasy to musisz zaliczyć przedmiot ten na którym Cię przepuścili. A niby jak zdasz ten przedmiot skoro przejdziesz do innej szkoły?

jestem w 2 klasie -_-

Nie piszcie już że się mogłem uczyć iitp. bo nie oto pytałem

Opublikowano
Zależy od szkoły, u nas np wypisują 1 pałę świadectwie i tyle... ale tylko 1 można.

To ty chyba chodzisz do szkoły dla umysłowo chorych.

; )

Gość MaxAnnihilator
Opublikowano

Na warunkowym zassasz.

Moj kolega tez ma gale ( chyba z polaka)

Ale zdaje.

Raczej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...