Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jestem nowy w silkroad i zastanawiam się jaką postać zrobić pod botowanie (Sroking) oraz żeby mi się przyjemnie ją grało. Nie może padać na bocie zbyt często. Moje typy to Wizzard i 2-Hand lecz poprosze o wasze typy.

PS. Jeśli ktoś może niech mi pomoże dojść jak ustawić bota żeby jak ma pełen plecak leciał do sklepu i sprzedawał eq i reperował swoje eq! Bot mi działa, ale gdy chodzę po zakładkach to połowa jest źle napisana to znaczy nie widać początku jakieś 3 zamiast litery "ł" itp. Proszę o pomoc z góry dziękuje !

Opublikowano

Ale czy wizzard nie będzie padał na bocie jak jakiś giant albo party potwór go zaatakuje ?? Pro po problemów z botem to może jakiś NET Framework i pakiet językowy pomoże ??

Opublikowano

Zależy gdzie postawisz tego bota bo wątpię żebyś go stawiał tam gdzie party jest. Wizard będzie padał, ale straci 2%, a zyska 10% a 2h przez ten czas z 5% wbije. Ogólnie do bocenia polecam Ci wizarda bo później jak będziesz taxował to i tak lepiej, a 100lvle to prawie same wizzy

Opublikowano
Zależy gdzie postawisz tego bota bo wątpię żebyś go stawiał tam gdzie party jest. Wizard będzie padał, ale straci 2%, a zyska 10% a 2h przez ten czas z 5% wbije. Ogólnie do bocenia polecam Ci wizarda bo później jak będziesz taxował to i tak lepiej, a 100lvle to prawie same wizzy

taa tylko ze na nizszym lvlu to bedzie predzej dlvl a nie exp ;P

76561198001815076.png
Opublikowano

Ma ktoś jakiś pomysł jak naprawić błędy językowe w bocie ?? Na forum też zauważyłem że nie widzę liter jak ą ę ł ... Co może pomóc ??

Opublikowano
Ma ktoś jakiś pomysł jak naprawić błędy językowe w bocie ?? Na forum też zauważyłem że nie widzę liter jak ą ę ł ... Co może pomóc ??

Ustaw po prostu język na angielski, ja tak zrobiłem, wszystko jest bardziej zrozumiałe niż po polsku. Ustaw w bocie żeby uciekał od bossów (funkcja avoid boss)

Opublikowano
taaa ja mam wizzka/cler 43lvl i jak ide na maongi to bot pada od gianta i pt mobka. Wizzem mozesz bocic 5lvl-i nizej.

Od kiedy maongi maja odmiany?

Zrob sobie wiz+bard nawet spoko sie boci.

neveskkftr5.gif

kspfanlw7.jpg

sandecjaon3.jpg

stalfansz1.jpg

Opublikowano

jak chcesz bot bota to nuker ... all GF to nukery ... czemu ? DMG nieco mniejsze niż wizz - poty co 1sec ... GF biją Gianty Party 2lvl mniejsze ... oczywiście sprawiają im trudnośc ale nie padają ...

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano
jak chcesz bot bota to nuker ... all GF to nukery ... czemu ? DMG nieco mniejsze niż wizz - poty co 1sec ... GF biją Gianty Party 2lvl mniejsze ... oczywiście sprawiają im trudnośc ale nie padają ...

He... tylko, że chin ma poty co 3 sec :D.

Polecam Ci bocić 2hs.

Ja przez 6h wbiłem 75% na 51 bocąc na mujigach. (gap 0)

Następnie, gdy wbiłem 52 poszedłem na wariory penony to na 1h wchodzi 20% !

2hs to pure STR, więc nie pada...

A i polecam Ci do 2hs LA - czemu?

Masz dużą obronę phy, a LA dodaje Tobie też mag def'a ;]

SaintCandy.png
Opublikowano

China ma poty co sekunde, wiem bo gralem w tego silka mase czasu.

Co do bulidu to polecam rouge cler, boci sie nim podobnie szybko jak wizard i mniej pada, na pvp tez niczego sobie (jak wymaxujesz daggerki)

everythingfou - sprawdź to.

Opublikowano

Prosisz o nasze typy? Wszystkie postacie CHN. Najlepiej bow lub nuker s/s.

Euro da sie bocić bo sam wybociłem warriora 65 lvl ale niezbyt polecam.

Chinola stawiasz byle gdzie i itak ci nie padnie. A euro to musi patrzeć jaki atak, magiczny czy fizyczny i czy ma odmiany.

niewymiarowa sygnatura

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...