Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam od niedawna taki oto problem a mianowicie w czasie gry kilka razy wiesza mi sie gra. Po prostu sie zacina. I to na pewno nie jest wina internetu. Moje pytanie czy wystarczy coś zmienić w ustawieniach czy będe musiał na nowo instalować gre.? PS. W czasnie gry nie ma włączonych zbędnych programów typu gg ect.

PozdR.!!

Bóg napisał wstęp: Szanuj ludzi, Kurwy tęp.!

Opublikowano

Prawdopodobnie skoro kiedyś takich problemów nie miałeś są 2 propozycje

1 - Twoja Wina (rzadziej)

2 - Wina Serwera (Często)

Jak mówiłeś to pierwsze reinstall Gry / systemu

Grasz?

Opublikowano

Zawiesza sie. Lagów na pewno nie mam. Zrobiłem reinstall gry i tak jakby pomogło. Teraz zacina sie tylko w TF.. Detale mam na medium wiec nie wiem.. Czy przyczyną może być za zbyt mała ilość pamięci ram.?

Opublikowano

Niby lepiej ale nie da sie patrzeć na ekran przy takiej grafice -.- PS. Wczoraj zauważyłem że zacina mi sie też PES2011.. chociaż wcześniej chodził płynnie bez żadnych problemów a wczoraj zawieszał się strasznie..

Opublikowano

Sprawdź czy nie masz uruchomionych żadnych obciążających PCta programów jak np. torrenty etc..

Wejdź do menedżera zadań:

CTRL + ALT + DEL lub PPM na pasek >> Menedżer Zadań.

I zobacz co Ci obciąża CPU.

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Sprawdz temperatury karty graficznej i procka. a po godzinie chodzenia pc-eta przyloz reke do zasilacza od gornej strony.

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Zużycie procesora max to 30% a pamięc fizyczna mam 38%. Mam win 7 jbc.. Gram na laptopie ACER ASPIRE 7540G ale wcześniej nie miałem takiego poroblemu czy to przez to że za dużo ściągałem.?

Opublikowano

Laptop czy PC to nie ma różnicy. Liczy się hardware i nic więcej.

Też sądzę, że możesz mieć jakiś syf na komputerze.

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Użyj game boostera powinno pomóc,do tego standardowo update windows,defragmentacja dysków(możesz zrobić to za pomocą gameboostera),nowe stery do grafy+dx

Opublikowano

Witam.! TO ja Loczard.... Wiem to roche głupie ale... Temat może zostać wreszcie zamknięty :) udało mi sie naprawić problem z grą :) Zrobiłem "Przywrócenie do stanu fabrycznego" i teraz wszystko śmiga elegancko :) Jak już zauważyliście nie mogłem zalogować się na stare konto ponieważ nie pamiętałem hasła ani maila... Dlatego zrobiłem nowe... Proszę adminów o zamknięcie tematu i nie dawanie mi warna. Z góry dziękuje.