Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiecie moze dlacczego nie moge sie zalogowac na yomax.com aby pobrac instalke ?wpisuje dobrze pasy wiec nie w tym problem bo stronka mi sie laduje tak jakby siee logowalo ale po wczytaniu strony zznowu wyskakuje okno logowania

Opublikowano

zal mi ciebie pacu jeden,nigdy nie zjadles jednej liitery ? jezeli masz gowno zamiast mozgu i nie umiesz opowiedziec to wgl nie pisz a nie piszesz byle co zeby tylko podniesc swojego ego czepiajac sie blachostek

Opublikowano

siedz tam pajacu cicho tez przez kabelek ? takich jak Ty to na peczki.Tylko z przedd kompa jeden z drugim cwany,gild pod nosem wisi i sie jeszccze sadzi gowniarz

wszyscy mi mozecie nadmuchac do dupci amigo sprzed monitorka takich tylko zlapac i do dupy nnakopac

Opublikowano

tropwck111 a mi zal Ciebie w tym wypadku, to forum jest od pomagania sobie i innym graczom które mają problemy z grą i ew. pytania dotyczące tej gry, a nie na dziecinnym wyzywaniu kogos tak jak sam to zaprezenotwales. Ktos tylko Cię porpawił, bo w temacie i w poscie zjadłeś literke... Tak wiemy, nam też się to zdarza ale dobry kolega chcial Cię uświadomić o Twojej złej interpunkcji i to wszystko, a Ty zjechałeś go jak nie powiem nawet co... Ehh.

Jeżeli wiem w czym tkwi problem, ZAWSZE Ci pomogę.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...