Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

YouTube w komórce - ile MB zjada?

eFFecTuS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej. Mam pytanie - czy oglądanie filmików na YT w komórce zabiera dużo MB z pakietu internetowego? Załóżmy, że chcę obejrzeć filmik, który trwa 10 minut. Ile to mi zje MB z pakietu? Dodam, że mam 250 MB miesięcznie. Z góry dzięki za odpowiedzi. Dam plusy, minusy czy co tam chcecie :) Pozdrawiam ;)

P.S. Jak by co to oglądam w HQ.

1339163822-U301909.png

Opublikowano

Ja miesięcznie wykupuje w telefonie 150mb na takie duperele jak GG i przeglądanie różnych stron. Niestety, w moim przypadku pakiet ten NIE działa na youtube/wrzute oraz inne strony, normalnie mi zżera kasę. Za przesłuchanie czterominutowej piosenki grubsona pobiera 6 zł.

Nie wiem jak to jest u Ciebie ale bardzo możliwe, że podobnie.

Pamiętajcie jakby co to gwałcę za pieniądze. Dla znajmoch taniej

1342438901-U0.png

jam jest król nobuf.

można mnie spotkać grającego w metina.

Opublikowano

Nie, kasy mi za to nie zjada, lecz ciągnie z pakietu. Jak myślicie, czy za obejrzenie 10-minutowego filmiku zeżre mi dużo MB? Bo co do zmiany rozszerzenia, to nie wiem jak to sprawdzić.

1339163822-U301909.png

Opublikowano

Powiem ci tak, ja miałem pakiet 1024 mb na caly miesiąc. Oglądałem ciagle jakies filmiki na you tube, surfowałem po stronkach itp. a pod koniec miesiąca zostało mi 700 mb transferu, czyli dużo ci nie zabierze.

80633268303361494023.png
Opublikowano

sam możesz sobie sprawdzić ile bierze , wystarczy w noki wejśc w przesyłane pakiety i na bieżąco zobaczyć ile zabiera sesja

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...